Sporters

Natuurlijk sportprestaties verbeteren

Op een natuurlijke manier sportprestaties verbeteren is een geweldige oplossing voor voetballers, hardlopers, zwemmers, wielrenners of andere sportbeoefenaars. Bij een natuurlijke doping is het belangrijk om goed het onderscheid te zien met illegale dopingmiddelen. Doping in het algemeen werkt een opwekkende reactie in het lichaam bij mensen en dieren voor het leveren van sportprestaties. Illegale doping kan erg gevaarlijk zijn voor het lichaam, omdat in veel dopingmiddelen geen goede stoffen zitten.

Natuurlijke doping

Onze natuurlijke doping zorgt voor een gezond lichaam, goede bloedwaardes, goede spijsvertering en de juiste verzorging aan organen in uw huid. Vanuit Duitsland, Rusland en Griekenland heeft deze natuurlijke doping kennis gemaakt bij de Nederlanders. Inmiddels gebruiken veel sporters dit natuurlijk middel: paardenmelk. Hierdoor voelen de sporters zich fitter, hebben minder klachten en herstellen sneller. De natuurlijke doping die wij aanbevelen is paardenmelk in de vorm van poeder of capsules. Paardenmelkpoeder kunt u mengen met water, sap, vla of yoghurt. Vele sporters gebruiken de capsules, omdat deze makkelijk in te nemen zijn, maar ook makkelijk mee te nemen bijvoorbeeld op vakantie.

Wat is zo nu uniek aan paardenmelk?

Dit natuurlijke middel komt rechtstreeks uit de natuur. Het unieke aan paardenmelk is de samenstelling. De samenstelling van paardenmelk lijkt sterk op moedermelk. Paardenmelk bestaat uit meer dan 40 verschillende vitaminen en mineralen, waardoor dit voor het lichaam werkt als een natuurlijke doping. Met deze vitamineshots kan een sporter zijn/haar lichaam precies de juiste middelen geven die hij/zij nodig heeft.

Waar zorgt paardenmelk voor?

  • Verbetering van de darmflora, waardoor de spijsvertering wordt geoptimaliseerd
  • Verlaging van de cholesterol waardes
  • Versoepeling en een verhoging van elasticiteit van bloedvaten
  • De ingrediënten zorgen voor goede bloedwaardes
  • Longen worden sterker en astma wordt sterk verminderd of niet meer merkbaar
  • Het uithoudingsvermogen wordt verhoogd
  • Herstel van spieren wordt ondersteund door de juiste waardes in het lichaam

Gebruik van paardenmelk als natuurlijke doping

Er wordt gestart met vijf capsules per dag, drie maanden lang. De eerste twee tot vier weken worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. De volgende zes tot acht weken wordt de darmflora verbeterd en het immuunsysteem versterkt. Zo wordt het lichaam gevoed met een compleet pallet van meer dan 40 verschillende vitaminen en mineralen die in paardenmelk te vinden zijn. In de tijd daarna kan men vier weken afbouwen naar twee of drie capsules per dag. Dit is voldoende bij het sporten of het tegengaan van eventuele klachten. De meeste gebruikers merken met enkele dagen al verschil. Bij een langdurig gebruik heeft u meeste kans op een fit gevoel, een gezonde huid, meer energie en een goede opbouw van weerstand. Paardenmelk wordt tegen vele aandoeningen gebruikt, zoals vermoeidheid, hooikoorts, astma, eczeem, vitaminetekort, darmklachten enzovoort. Dit natuurlijke middel is geschikt voor iedereen. Hieronder vindt u een schema voor alle leeftijden.

Schema dosering paardenmelk voor alle leeftijden:

Paardenmelk capsules:
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag

Paardenmelkpoeder:
Baby van 4 weken tot 12 maanden: opbouwen tot 1 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 1,5 á 2 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 2 á 3 theelepeltjes per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 3 theelepeltjes per dag.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal 3 maanden in te nemen. Het kan zijn dat u met enkele weken al resultaten merkt. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk poeder en capsules mogen in 1 keer ingenomen worden, dus niet verdeeld over de dag.

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

Ervaringen paardenmelk  paardenmelk bestellen

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel