Waar bestaat paardenmelk uit?

De samenstelling van paardenmelk is een van de meest unieke natuurproducten die in pure vorm zoveel mineralen, vitaminen en eiwitten bevat. Veel wetenschappelijke studies geven aan dat paardenmelk een heilzame werking kent voor het menselijke lichaam.

Welke vitamines zitten er in paardenmelk? 

​Paardenmelk bevat 13 verschillende soorten vitamines. 

 1. Vitamine A: nodig voor de aanmaak van weefselstructuur van de huid, luchtpijp, haren, tandvlees en longweefsel. 

 2. Vitamine B1: Is als co-enzym betrokken bij reacties van enzymen die energie halen uit koolhydraten. Ook draagt vitamine B1 bij aan een goede werking van de hartspier en zenuwstelsel.
 3. Vitamine B2: Zorgt voor de instandhouding van het zenuwstelsel, energie van het lichaam en de spijsvertering. Ook zorgt het voor een gezonde huid, een goed gezichtsvermogen en bescherming van lichaamscellen.
 4. Vitamine B3: ​Verminderd vermoeidheid, ondersteund energieproductie, goed voor uw huid, slijmvliezen, zenuwstelsel en helpt psychologisch goed functioneren (concentratie, leervermogen en beredeneervermogen).
 5. Vitamine B6: ​Stimuleert de werking van de hormoonhuishouding en is nodig voor groei, bloedaanmaak, weerstand en een goede werking van het immuunsysteem.
 6. Vitamine B7: ​Controleert de cel kwaliteit (schakelt kwaadaardige cellen uit) en helpt uw hersenen goed functioneren. 
 7. Vitamine B12: ​Noodzakelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen wat het lichaam van zuurstof voorziet en ontstekingen remt. Ook draagt het bij aan een goede zenuwstelsel. 
 8. Vitamine ​B13: ​Ook wel orootzuur genoemd. Dit is nodig voor de aanmaak van DNA-cellen.
 9. Vitamine C: ​Een zeer belangrijke vitamine in de strijd tegen ziektekiemen, virussen en andere schadelijke stoffen. Is nodig voor de aanmaak van bindweefsel, opname van ijzer en zorgt voor een verhoging van de weerstand. 
 10. Vitamine D: ​Staat voor sterke botten, een goede spieropbouw en veel weerstand. Ook zorgt vitamine D voor gezonde tanden en weerstand tegen griep en verkoudheden. 
 11. Vitamine E: Een zeer krachtig antioxidant en bestrijder van vrije radicalen. Werkt preventief tegen veroudering en welvaartziektes, beschermt het zenuwstelsel, helpt bij huid- en haarproblemen en onderhoud de spieren. 
 12. Vitamine K: Helpt bij sterke botten, schone bloedvaten en een goede bloedstolling. 
 13. Vitamine T (Carnitine): Speelt een gunstige rol bij vetstofwisseling, langdurige energieopslag en verbetert het geheugen en de concentratie. 

Welke mineralen zitten er in paardenmelk? 

​Er zitten 19 mineralen soorten in paardenmelk. Hier een overzicht: 

Calcium, Fosfor, Magnesium, IJzer, Kalium, Natrium, Chloor, IJzeroxide, Koper, Mangaan, Kobalt, Zink, Silicium, Jodium, Selenium, Chroom, Molybdeen, Aluminium en Titanium. 

​Met nog 14 andere natuurlijke bouwstoffen voor verschillende organen zorgt paardenmelk ervoor dat uw lichaam in een betere conditie komt met een hogere weerstand. 

Hoe moet u paardenmelk innemen? 

​Paardenmelk kunt u in poedervorm innemen door middel van het innemen van capsules. Deze capsules bevatten 98,5% natuurlijke paardenmelk. Paardenmelk moet u iedere dag op een vast moment innemen en minimaal 3 maanden lang. U neemt 5 capsules per dag in waarmee u het lichaam optimaal verzorgt bij het innemen van vitamines uit de natuur.

Als u paardenmelk poeder wil innemen hebben we deze in vacuümverpakte zakjes van 100 gram, voor ongeveer 10 dagen. Hier moet u 3 theelepels per dag van innemen. 

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel