Darmklachten

Paardenmelk bij darmklachten

Paardenmelk kan een gezonde oplossing voor u zijn. Darmklachten kan door verschillende oorzaken komen. U kunt bijv. iets verkeerd gegeten hebben, wekenlang stress hebben gehad, de darmflora is verstoord. Er zijn veel verschillende darmklachten. Per soort leggen we uit hoe paardenmelk bij deze soorten kan werken. Lees hier meer informatie over paardenmelk, maar eerst wat over het gebruik van paardenmelk bij darmklachten.

Buik- en darmkrampen

Paardenmelk zorgt voor een rustige darmflora waarbij alle goede bacteriën op een juist niveau worden gebracht. Ook bij obstipatie heeft paardenmelk een gunstige uitwerking.

Prikkelbare darm syndroom (PDS)

Obstipatieproblemen, gasvorming winderigheid, bloedverlies of andere darmproblemen zijn grotendeels te verhelpen met het gebruik van paardenmelk. Paardenmelk zorgt voor een optimale werking van de darmen en een verzorging van de darmflora. Hierdoor kan paardenmelk bijdragen aan de oplossing door deze klachten. De paardenmelk kan ingenomen worden in een poedervorm door water of vla gemengd. Veel mensen nemen paardenmelk in door capsules met paardenmelk in te nemen. Deze gaan open in de maag en verzorgen zo de darmen van binnenuit.  

Aambeien

Gezwollen aderen aan het einde van de darmen geven jeuk, ontstekingen en de kans op kanker. Paardenmelk kan de symptomen van aambeien verzachten door van binnenuit de darmflora aan te pakken. Door de lotion op basis van paardenmelk te gebruiken voor de behandeling van buitenaf, worden de klachten verzacht.

Afwijkende darmflora

Een afwijkende darmflora kan verschillende oorzaken hebben. Met één natuurproduct kan men een afwijkende darmflora helpen weer normaal te functioneren: paardenmelk. Door de samenstelling van meer dan veertig verschillende mineralen en vitaminen helpt paardenmelk bij een gezonde darmflora. Door eerst de afvalstoffen af te voeren en daarna de goede bacteriën te ontwikkelen wordt de darmflora naar een gezond niveau opgebouwd en het immuunsysteem versterkt.

Bacteriële infecties

In iedere darmflora leven goede en ‘slechte’ bacteriën. Allebei zijn nodig. Bij een darmflora wat uit balans is, is er een verhoogde kans op infecties. Bij een gezonde darmflora worden de niveaus teruggebracht naar een gezonde verhouding. Paardenmelk helpt het lichaam om een gezonde darmflora te creëren. Door de ingrediënten van paardenmelk helpt het bij darmproblemen, huidproblemen, longproblemen en andere lichamelijke klachten.

Clostridium Difficile

Deze ziekenhuisbacterie is bekend van het symptoom diarree. Deze bacterie moet altijd aanwezig zijn, echter bij het niet goed functioneren van de darmflora krijgt de bacterie overhand. Hierdoor worden de klachten zichtbaar. Met paardenmelk zijn deze klachten deels op te lossen, omdat paardenmelk voor een optimale darmflora zorgt.

Colitis Ulcerosa  (ziekte van Crohn)

Deze vormen van chronische ontstekingen in de darmen. Met paardenmelk wordt de darmflora geholpen goed te functioneren, nemen ontstekingswaarden af en wordt het lichaam op een natuurlijke manier geholpen. Deze aandoeningen zijn chronisch en paardenmelk kan alleen de hinder grotendeels wegnemen, echter niet de aandoening over laten gaan.

Dientamoeba Fragilis

Darmproblemen door Dientamoeba Fragilis worden veroorzaakt door een kleine bacterie. Alleen mensen, gorilla’s en varkens kennen deze bacterie. Chronische buikpijn kan een van de symptomen zijn dat iemand de drager is van deze bacterie. Paardenmelk kan de klachten verminderen en zorgen voor een betere darmflora waar minder kans is op ontwikkeling van slechte bacteriën.       

Blastocystis hominis

Symptomen van deze eencellige bacterie zijn een opgezette buik, soms maag of buikpijn, misselijkheid en winderigheid. Ook de ontlasting heeft een andere samenstelling. Paardenmelk kan ervoor zorgen dat de darmen rustig worden en de darmflora gezond wordt

Galblaas klachten

Bij klachten van de galblaas kan paardenmelk helpen de darmflora te stabiliseren. De galblaas is een schakel in het afgeven en doseren van gal naar de dunne darm. Als de lever en darmen optimaal functioneren, heeft dit een positieve invloed op de galblaas. Een natuurlijke oplossing zonder bijwerkingen.

Alvleesklier kanker

Paardenmelk helpt de alvleesklier optimaal te functioneren. Bij de aanmaak van pancreas sap, glucagon en insuline is de optimale verhouding een must voor de spijsvertering en zuurgehaltes in de maag en de darmen.

Dikke darm kanker

Kanker of poliepen in de dikke darm kunnen niet genezen met paardenmelk. Wel versterkt paardenmelk de darmwand, zorgt het voor een optimale darmflora en helpt het bij de opbouw van het immuunsysteem. Dit alles op een natuurlijke manier.

Maagzweer

Bij maagzweer kan paardenmelk een positief effect hebben door de versterkende werking van paardenmelk op het immuunsysteem en de spijsvertering. De optimale zuurgraad zorgt voor een bloedwaarde en voeding die gunstige uitwerking heeft bij maagzweren.

Medicijnen tegen darmklachten

Medicijnen tegen darmklachten zijn bedoeld om klachten te verhelpen. Deze medicijnen gaan vaak gepaard met bijwerkingen. Het darmkanaal is vaak het slachtoffer van de darmklachten, doordat er medicijnen ingenomen worden via de mond. Gelukkig hebben wij een alternatief natuurlijk middel: paardenmelk. Dit natuurlijk middel tegen darmklachten kunt u maag ook even laten rommelen. Dit is een teken dat u darmen aan het werk gaan om het probleem op te lossen. Paardenmelk gaat ervoor zorgen dat de darmflora goed gaat werken. In paardenmelk zit veel vitamine en mineralen en andere goede stoffen die ervoor zorgen dat de afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd.

Gebruik van paardenmelk tegen darmklachten

Bij darmklachten is het gebruik van paardenmelk een goed natuurproduct met bijzondere eigenschappen.

Schema paardenmelk voor alle leeftijden:

Paardenmelk capsules:
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag

Paardenmelkpoeder:
Baby van 4 weken tot 12 maanden: opbouwen tot 1 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 1,5 á 2 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 2 á 3 theelepeltjes per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 3 theelepeltjes per dag.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal 3 maanden in te nemen. Het kan zijn dat u met enkele weken al resultaten merkt. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in 1 keer ingenomen worden, dus niet verdeeld over de dag. Bouw het rustig op, zo kun u darmen eraan wennen.

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Plaats u de bestelling voor 22:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

Ervaringen paardenmelk  paardenmelk bestellen

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel