Astma

Wat is astma

Ongeveer 500.000 mensen hebben last van astma hier in België. Bij astma zijn de longen doorgaans ontstoken. De onsteking zorgt voor vernauwing van de luchtwegen en een verminderde opname van zuurstof. De ernst van de ontsteking hangt van veel verschillende factoren af. Hierdoor zijn de longen en luchtwegen gevoelig en snel geïrriteerd. De oorzaak van astma kan verschillend zijn, maar in zo'n 50% van de gevallen komt het voor dat, als één van de ouders last heeft van astma, hun kind ook last van deze aandoening krijg. 

Verschillende soorten astma:

Niet-allergische astma:

De klachten komen voort zonder dat er sprake is van een allergische reactie. Dit kan bijvoorbeeld door rook, parfum, uitlaatgassen of door weersomstandigheden, bijvoorbeeld bij kou, mist of vochtige lucht.

Allergische astma:

De meeste mensen met astma hebben last van deze vorm. Bepaalde stoffen of prikkelingen zorgen voor een allergische reactie bij het inademen wat een benauwd gevoel kan geven. Denk hierbij aan stuifmeel, huisstofmijt of huidschilfers van huisdieren, zoals honden en katten. Als u deze stoffen inademt, maakt u lichaam de stof histamine aan. Deze stof roept allergische reactie op.

Inspanningsastma:

U krijgt dan bijvoorbeeld klachten als u sport of te snel in beweging komt. Vaak schrijft een arts een inhalator voor, zodat u hier geen last meer van hebt. Gelukkig is er een alternatief natuurlijk middel tegen inspanningsastma wat ook goed werkt tegen normale astma en waar u tegelijk ook veel energie van krijgt. Hieronder vindt u er meer informatie over.

Ernstige vormen van astma:

Gelukkig komt ernstige astma zeer weinig voor, maar er zijn wel verschillende soorten. Ernstige astma is met medicijnen van de dokter moeilijk onder controle te houden. Mensen die een ernstige vorm van astma hebben moeten regelmatig naar het hospital voor een behandeling bij astma, onderzoeken naar de longklachten of vanwege een te laag energieniveau.

Onderzoek naar astma

Er worden wereldwijd vele onderzoeken gedaan naar astma, behandelingen van astma en de oorzaak. Uit onderzoeken blijkt dat 35% van de patiënten met astma die inhalatie type steroïde gebruiken, stem of keelklachten krijgt. Heesheid is het meest voorkomende probleem die mensen met astma ervaren. Het stemgeluid kan gebroken, schor of gesluierd zijn. Sommige patiënten zijn zelfs hun stem kwijt. De geïnhaleerde corticosteroïd veroorzaakt een verzwakking van de spiertjes die de stembanden gecontroleerd aanspannen. Gelukkig is er één natuurlijk middel tegen astma wat werkt: paardenmelk! Hieronder vindt u er meer informatie over.

Lees hier waarom vrouwen 2x vaker last hebben van astma dan mannen.

Astma behandelen zonder medicijnen    

Uit de ervaring van gebruikers van paardenmelk blijkt dat zij zonder medicijnen maar met paardenmelk hun astma goed tegen kunnen gaan. Paardenmelk heeft één belangrijke eigenschap: de unieke samenstelling van verschillende vitamines die goed werken tegen astma. Veel gebruikers die voorheen pufjes hebben gebruikt, hebben dankzij het gebruiken van het paardenmelk meer energie en lucht gekregen. Paardenmelk is 100% natuurlijk, waardoor er geen bijwerkingen zijn. Zo kunt u astma op een natuurlijke wijze behandelen, zonder het gebruik van medicijnen!

Natuurlijke middelen tegen astma

Er zijn door de jaren heen verschillende natuurlijke middelen tegen astma gevonden, waar u baat bij kunt hebben. Het is goed om gezond te eten en te bewegen. U voelt u fitter, hoest minder en bent daardoor minder benauwd. Voorbeelden van natuurlijke middelen tegen astma zijn onder andere verschillende thee soorten, bepaalde kruiden en verschillende soorten groenten en fruit. Bij astma is het ook goed om een halfuur per dag goed te bewegen om uw longen sterker te maken.

Sanvita heeft in tegenstelling tot al deze natuurlijke middelen tegen astma slechts één eenvoudige oplossing die zorgt voor vermindering of het overgaan van astma. Lees hieronder meer over paardenmelk bij astma.

Paardenmelk bij astma

Steeds meer mensen ervaren de werking van paardenmelk bij astma. Doordat de darmflora verstoord is, uit het zich in astma. Paardenmelk bevat lage vetpercentage en een samenstelling van meer dan 40 verschillende vitaminen en mineralen, lijkt paardenmelk van alle melksoorten het meeste op moedermelk. Daarom heeft paardenmelk in de meeste gevallen een gunstig effect op het lichaam. Paardenmelk zorgt door deze goede stoffen voor een goedwerkende darmflora, zodat de afvalstoffen uit het lichaam worden gevoerd. Bij astma is het gebruik van paardenmelk een goed alternatief middel met bijzondere eigenschappen. Door de paardenmelk gedroogd in poedervorm te verpakken is het sterk geconcentreerd. Op deze manier kan het eenvoudig door een dessert of door water (tot maximaal 30 graden) gemengd worden. Dagelijks gebruik van één tot drie theelepels per dag is nodig om astma tegen te gaan. De meeste mensen nemen paardenmelkcapsules. De eerste drie maanden moeten er vijf per dag van ingenomen worden. U bouwt het rustig op van 1 capsule naar 5 capsules per dag. Dag 1: 1 capsule, dag 2: 2 capsules enzovoort. Deze capsules bevatten dezelfde ingrediënten als de paardenmelk poeder.

Schema paardenmelk voor alle leeftijden:

Paardenmelk capsules:
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag

Paardenmelkpoeder:
Baby van 4 weken tot 12 maanden: opbouwen tot 1 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 1,5 á 2 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 2 á 3 theelepeltjes per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 3 theelepeltjes per dag.

Beide paardenmelk producten zijn eenvoudig te bestellen en te bewaren. Kijk hieronder voor de verschillende soorten.

Paardenmelk capsules voor 3 maanden (klik hier)

Paardenmelk poeder voor 1 maand (Klik hier)

Wij adviseren om paardenmelk minimaal 3 maanden in te nemen. Het kan zijn dat u met enkele weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in 1 keer ingenomen worden, en hoeven niet verdeeld te worden over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan en na een maand rustig af te bouwen tot dat u merkt dat het weg blijft of één of twee capsules per dag blijft innemen.

Bestellen en ontvangen

De bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Plaats u de bestelling voor 22:00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 zijn de verzendkosten gratis.

Ervaringen paardenmelk  paardenmelk bestellen

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel