Hoe moet u paardenmelk gebruiken?

 

Paardenmelk kan op twee verschillende manieren gebruikt worden. De poedervariant kan door water of een dessert gemengd worden. De variant met de paardenmelk capsule moet met water doorgeslikt worden. De inhoud en werking van beide producten is hetzelfde.

Paardenmelk capsules gebruiken

Paardenmelk capsules kunnen op ieder moment van de dag ingenomen worden. Het is het beste om het op een zelf gekozen moment van de dag in te nemen, zoals bij het ontbijt. Door in één keer vijf capsules in te nemen, hoeft er de rest van de dag niet meer aan gedacht te worden en wordt er altijd de juiste hoeveelheid paardenmelk ingenomen.

paardenmelk capsules kopen

Paardenmelk poeder gebruiken

Paardenmelk poeder is een zakje van 100 gram en is vacuüm verpakt. De poeder heeft dezelfde inhoud als paardenmelk capsules. Hiervan moeten er drie theelepels ingenomen worden op een vast gekozen moment van de dag. Het nadeel hiervan is dat het bewerkelijker is en de gebruiker elke dag een verschillende hoeveelheid binnenkrijgt, afhankelijk van de ‘kop’ die op het theelepeltje zit of niet. Hierdoor kiezen de meeste mensen voor paardenmelk capsules.

Heeft u vragen over het gebruik van paardenmelk? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

     Ervaringen paardenmelk          paardenmelk bestellen

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel