Meer energie

Uit onderzoek blijkt dat een op de drie mensen zich vaak moe voelt op het werk of bij de dagelijkse activiteiten. Een op de vijf mensen die mee deden aan het onderzoek geeft aan te denken een energietekort te hebben op zowel het werk als in privétijd. Een werkdag lijkt twee keer zolang te duren en eenmaal thuis hebben ze geen zin meer om iets te ondernemen. Door te veel stress kan er lichamelijke en geestelijke vermoeidheid optreden. U kunt ook tekortkomen aan bepaalde voedingstoffen die uw lichaam nodig hebt om meer energie te krijgen. Veel mensen proberen meer energie te krijgen door het gebruik van voedingssupplementen voor energietekort. Dit zijn voor het overgrote deel kunstmatige stoffen die meer energie uit uw lichaam halen. Ook zijn er veel mensen die een of twee soorten vitaminen of mineralen innemen tegen hun tekort aan energie. Oorzaken van een energietekort zijn veelal stress, hormoonwisselingen en een verslechterde spijsvertering. Energietekort kan leiden tot minder concentratie, moeheid, een loom gevoel en zowel lichamelijke als ook mentale klachten.

Beste tips bij energietekort

  • Eet gezond en drink voldoende;
  • Slaap minimaal 7 á 8 uur per nacht;
  • Zorg voor voldoende verschillende vitaminen in uw lichaam;
  • Beweeg voldoende;
  • Ga vaker naar buiten voor een frisse lucht en daglicht;
  • Neem alleen suiker als uw lichaam het nodig heeft. Te veel suiker kan het energieniveau juist omlaag brengen;
  • Zorg voor een goede slaapritme;
  • Niet extra slapen buiten uw nachtrust om.

Paardenmelk voor meer energie

Al jarenlang wordt paardenmelk gebruikt door mensen die meer energie nodig hebben. Door de veelheid aan verschillende vitaminen en afweerstoffen die paardenmelk bevat, hebben mensen met een energietekort veel baat bij de inname daarvan. Door de diversiteit aan vitaminen in paardenmelk zorgt het voor een gezonder en fitter lichaam. Het ondersteunt bij veel lichamelijke aandoeningen, waarvan de oorzaak ligt in het uit balans zijn van de stoffen in uw lichaam. Verder heeft paardenmelk een zeer goede invloed op de spijsvertering, waardoor het voor meer energie zorgt. Een probleem met de spijsvertering vraagt veel meer energie van het lichaam dan bij een gezonde darmflora. Paardenmelk zorgt voor een goede spijsvertering en een gezonde maag- en darmflora.

Gebruik van paardenmelk

Het gebruik van paardenmelk kan in verschillende vormen. De meest gemakkelijke manier is het innemen van paardenmelkcapsules. Deze zijn makkelijk in te nemen en mee te nemen. Hiervan moeten er vijf ingenomen worden op een vast moment van de dag. Ook hebben we paardenmelk poeder vacuümverpakt in zakjes van 100 gram. De poeder en capsules kunnen beide gemengd worden met water, vla of yoghurt. Pakjes paardenmelkpoeder van 100 gram zijn los verkrijgbaar en ongeveer twee weken te gebruiken. Elke dag drie theelepels innemen is voldoende om het gewenste resultaat te bereiken, gedurende drie maanden.

Paardenmelk werkt ook bij vele andere aandoeningen zoals allergieën, maag- en darmklachten, acné, lage weerstand, kinkhoest, overgang enzovoort.

Schema paardenmelk voor alle leeftijden:

Paardenmelk capsules:
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag

Paardenmelkpoeder:
Baby van 4 weken tot 12 maanden: opbouwen tot 1 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 1,5 á 2 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 2 á 3 theelepeltjes per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 3 theelepeltjes per dag.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal 3 maanden in te nemen. Het kan zijn dat u met enkele weken al resultaten merkt. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk poeder en capsules mogen in één keer ingenomen worden, dus niet verdeeld over de dag.

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

Ervaringen paardenmelk  paardenmelk bestellen

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel