Paardenmelk tegen Eczeem

Wat is eczeem?

Eczeem is een van de huidklachten waar veel mensen paardenmelk voor gebruiken om zo het herstel van de huid ondersteunen en meer eczeem te voorkomen. De symptomen van eczeem zijn een rode en jeukende huid, pigmentveranderingen en schilferige plekken op de huid en kan op iedere leeftijd voorkomen. De ongemakken worden veroorzaakt door een (allergische) ontstekingsreactie.

Onze Nederlandse website sanvita.nl over paardenmelk tegen eczeem.

Middelen tegen eczeem zijn er in overvloed. Winkels verkopen zoveel tegen een droge huid, dat we niet meer weten wat nou echt werkt. Al deze middelen zijn gericht op het verhelpen van de gevolgen van eczeem. Opzichzelfstaand is dat een goede techniek. Echter, wordt de oorzaak van eczeem aangepakt? Nee, de oorzaak wordt niet aangepakt, maar de gevolgen. Via de dokter, dermatoloog en huidspecialist komt u in een lang traject van het achterhalen van de soort allergie tot het testen van verschillende medicijnen.

Ook behandelingen zijn vaak gericht op de gevolgen in plaats van de oorzaak. Waar ligt de oorzaak wel? In het functioneren van de darmen. Vanuit de darmen wordt voeding gehaald om de huid gezond te houden. Als de darmen niet goed hun taak kunnen uitvoeren, wordt de darmflora verstoord en kan dat zich uiten in huidklachten zoals eczeem. 

Door veel gebruik van verschillende zalfjes, lotions en andere middelen wordt de huid steeds gevoeliger en dunner. Natuurlijke producten die voor een tijdelijke oplossing zorgen, zijn Himalaya-zout, Aloë-Vera, kokosolie, allergoloog en levertraan. Daarnaast is paardenmelk is een goed, natuurlijk en langdurig werkend alternatief.

Doordat paardenmelk niet het gevolg, maar de oorzaak aanpakt hebben veel mensen er baat bij. Paardenmelk zorgt ervoor dat de darmflora weer goed gaat werken, zodat de afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. Dit natuurlijke middel werkt tegen alle soorten eczeem of allergieën.

paardenmelk tegen eczeem natuurlijke capsules

Verschillende soorten eczeem: 

  1. Constitutioneel eczeem.  Erfelijke eczeem vorm waarbij soms meerdere leden uit de familie deze vorm van eczeem hebben. Deze eczeemsoort is goed te verhelpen met paardenmelk. Bij kinderen heet deze vorm dauwworm. Soms hebben meerdere familieleden deze eczeem en uit het zich ook in andere allergische reacties, zoals bijvoorbeeld hooikoorts. 

  2. Nummulair eczeem. Rode plekken op de huid met een irriterend gevoel. Dat kenmerkt deze vorm van eczeem. Bij gebruik van paardenmelk is er vaak snel resultaat zichtbaar. Naast het innemen van paardenmelk werkt de bodylotion goed tegen jeuk en irritatie. 

  3. Contacteczeem. Bij deze eczeemvorm zijn andere stoffen de veroorzaker van een allergische reactie. het aanraken van chemische stoffen, zoals wasmiddelen, metalen, schoonmaakmiddelen en andere stoffen zorgen voor eczeem. Ook bij de aanraking van sommige plantsoorten kan dit eczeem veroorzaken. Paardenmelk verminderd na enkele weken het eczeem tot een acceptabel niveau, maar als contact blijft, blijft het eczeem ook. Wel in veel mindere mate.

  4. Seborroïsch eczeem. Waar veel talgklieren zitten zoals de plooien langs de neus, hoofdhuid (roos) op de borst en tussen de schouderbladen komt deze eczeem het meeste voor. Ditr is zeer goed aan te pakken met paardenmelk capsules en bodylotion.
  5. Medicamenteus eczeem. Medicijnen en andere scheikundige stoffen zorgen voor de reactie. Zolang de stoffen in het lichaam blijven komen, blijft de reactie ook. Echter, met paardenmelk is dit te verminderen en hersteld de huid sneller.

  6. Spatader eczeem. Dit eczeem zit op dezelfde plek als een spatader. Het voordeel hierin is dat paardenmelk de doorbloeding verbetert en de huid verzorgt van binnenuit. Ook lotion helpt hierbij van buitenaf de huid te verzorgen.

Paardenmelk capsules tegen eczeem

Paardenmelk is een natuurlijk en bijzonder product. Al in de oudheid van de Griekse en Russische volkeren werd paardenmelk gebruikt. Toen al wisten de mensen dat paardenmelk goed was voor het lichaam. Het werkt bij een groot aantal mensen met eczeem en heeft bij veel gebruikers géén nare bijwerkingen of negatieve invloeden. Door de vele vitaminen en eiwitten die paardenmelk bevat, is het een goed alternatief middel tegen alle soorten eczeem. Door de veelheid aan afweerstoffen in paardenmelk, helpt het bij de opbouw van het afweersysteem, het helen van de huid en het bevorderen van vitaliteit.

De oorzaak van de meeste eczeemklachten is vaak: een verstoorde darmflora. Dit hoeft niet inwendig gevoeld te worden, maar is uitwendig te zien: eczeem. Paardenmelk is een natuurlijk middel bij het gezond maken én houden van de darmflora. Zo is paardenmelk tegen eczeem niet een tijdelijk middel, maar kent het een langdurige en natuurlijke werking.

paardenmelk capsules tegen eczeem

Paardenmelk poeder of paardenmelk capsules?

De meeste mensen gbruiken paardenmelk capsules in plaats van poeder. Niet alle mensen vinden de smaak van paardenmelk fijn. Daarbij is capsules ook makkelijk in te nemen en mee te nemen. De capsules bevatten meer dan 98% pure paardenmelkpoeder waardoor er nauwelijks vulstof gebruikt wordt. Elke paardenmelkcapsule bevat 600mg paardenmelkpoeder. Dit hoge percentage en de inhoud per capsule is uniek, vergeleken met andere paardenmelk capsules die worden aangeboden.

Voor kinderen is paardenmelk in poedervorm een uitkomst. Zuigelingen vanaf 4 weken mogen dit natuurlijke middel al gebruiken. Paardenmelk wordt ook gebruikt bij koemelkallergie. Hier vindt u meer informatie over paardenmelk bij koemelkallergie.

Gebruik van paardenmelk tegen eczeem

De bijzonderen eigenschappen van paardenmelk zorgt ervoor dat het een goed natuurproduct bij eczeem is. Door de paardenmelk gedroogd in poedervorm te verpakken is het sterk geconcentreerd. Op deze manier kan het eenvoudig door een dessert of door water (tot maximaal 30 graden) gemengd worden. Dagelijks gebruik van één tot drie theelepels per dag is nodig om u van de jeuk of andere eczeemklachten af te helpen. De meeste mensen geven de voorkeur aan paardenmelkcapsules. De eerste drie maanden moeten er vijf per dag van ingenomen worden. U bouwt het rustig op van 1 capsule naar 5 capsules per dag. Dag 1: 1 capsule, dag 2: 2 capsules enzovoort tot dag 5. 

Schema paardenmelk voor alle leeftijden:

Paardenmelk capsules:
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag

Paardenmelkpoeder:
Baby van 4 weken tot 12 maanden: opbouwen tot 1 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 1,5 á 2 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 2 á 3 theelepeltjes per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 3 theelepeltjes per dag.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat u met enkele weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in 1 keer ingenomen worden, en hoeven niet verdeeld te worden over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan en na een maand rustig af te bouwen tot dat u merkt dat het weg blijft.

Ook zijn er cosmetische producten op basis van paardenmelk, zoals de paardenmelk crème tegen eczeem. Voor een rustige huid wordt de paardenmelk bodylotion aangeraden. Veel gebruikers ervaren deze lotion als zeer prettig. Dit kunt u moeiteloos uitsmeren over uw hele lichaam. De lotion zorgt ervoor dat het huid van buiten wordt gevoed. Het trekt direct in en voelt niet vettig aan. Ook deze lotion is gemaakt op basis van paardenmelk en natuurlijke ingrediënten. Hier vindt u meer informatie over onze paardenmelk lotion.

huidverzorging natuurlijk bij eczeem

Bestellen en ontvangen

De bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Plaats u de bestelling voor 22:00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 zijn de verzendkosten gratis.

Ervaringen paardenmelk  paardenmelk bestellen

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel