Waar helpt paardenmelk tegen?

Waar helpt paardenmelk tegen?

Paardenmelk is een natuurlijk product en is rijk aan vitaminen en mineralen. Er zitten meer dan veertig verschillende goede voedings- en bouwstoffen voor het lichaam in paardenmelk. Het middel zorgt voor een gezonde darmflora, helpt bij tal van huidaandoeningen en zorgt voor meer energie.

Paardenmelk tegen tal van aandoeningen

Paardenmelk is goed voor de volgende vier hoofdgroepen:

  • ​Maag en darmen
  • ​Luchtwegen en longen
  • ​Spieren en gewrichten
  • Huid 

​Op deze pagina staat beschreven welke belangrijke elementen paardenmelk bevat. Onder alle zoogdieren is de melk van paarden de meest gezonde melk. Deze melk lijkt het meest op de gezondste melk die de natuur ons schenkt, namelijk moedermelk.

Paardenmelk helpt tegen de volgende aandoeningen/ongemakken:

1. Astma

​Astma is een ongeneeslijke longaandoening. Waar sommige mensen astma overgroeien, moeten anderen hun leven lang een inhalator gebruiken. Paardenmelk is een natuurlijke en gezonde vervanging voor de pufjes en zorgt voor betere longen en luchtwegen, het geeft meer energie en een gezonde huid. Lees meer

​​​2. Hooikoorts

​Vooral in het voorjaar en de zomer hebben veel mensen in Nederland last van hooikoorts. Hoe komt u eraf? Gebruik paardenmelk in plaats van de tabletjes van de drogist of huisarts. Veel mensen hebben met paardenmelk geen last meer van hooikoorts. Zij kunnen met veel plezier weer een volle bos bloemen met stampers op de keukentafel zetten. Lees meer.

3. Eczeem

​De huidaandoening eczeem krijgt een positieve boost bij gebruik van paardenmelk. Door de inname van de vitamines en mineralen van paardenmelkcapsules wordt de huid vanuit de darmflora gevoed. Van buiten kan de huid ingesmeerd worden met paardenmelklotion. Lees meer.

4. Psoriasis

​Deze hardnekkige huidaandoening kan verminderd/verholpen worden met paardenmelk. Met capsules voor de bestrijding van binnenuit en met lotion voor de behandeling van buiten. Paardenmelk verzorgt open wonden, jeuk en het zorgt voor een snel herstel. Lees meer.

5. Bloeddruk

​Paardenmelk zorgt voor goede bloedwaardes, voeding aan spieren, verschoning van bloedvaten en een normale bloeddruk. Dit alles wordt veroorzaakt door de inname van paardenmelk. Dit bevat namelijk meer dan veertig verschillende vitaminen en mineralen en is zeer licht verteerbaar. Lees meer.

6. Cholesterol

​De zuiverende werking van paardenmelk zorgt ervoor dat de cholesterolwaardes weer juist worden. Lees meer.

7. Gevoelige huid

Paardenmelk blijkt voor de gevoelige huid een zeer fijn natuurlijkproduct. ​Door de vele mineralen en vitaminen krijgt de huid een positieve boost. De paardenmelklotion is fijn aan te brengen op de huid, niet vet en het ruikt lekker. Lees meer.

8. Acne/jeugdpuistjes

​Het behandelen van acne met paardenmelk is een natuurlijke oplossing van vervelende puistjes. Met capsules van binnenuit en crème van buitenaf wordt de huid geholpen om weer te herstellen en krijgt het de maximale voeding. Lees meer.

9. Koemelkallergie

​Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat veel kinderen met koemelkallergie baat hebben bij paardenmelk. Paardenmelk is daarom een goede vervanging van koemelk en het is ook nog eens gezonder. Bij een lactoseallergie kan paardenmelk niet gebruikt worden. Lees meer.

10. Tekort aan vitamine

Paardenmelk is een natuurproduct wat het lichaam een boost geeft wanneer het een tekort aan vitamines heeft. In paardenmelk zitten meer dan veertig verschillende soorten vitaminen en mineralen. Het innemen van vijf capsules per dag, drie maanden lang, is goed voor het lichaam. Het houdt de energie- en vitaminepeil hoog. Lees meer.

Paardenmelk helpt ook nog bij andere aandoeningen: 

11. (Langdurige) vermoeidheid

​Door een te lage vitaminepeil en een lage weerstand kan er meer vermoeidheid ervaren worden. Met het gebruik van paardenmelk wordt men minder snel moe, krijgt men meer energie en voelt men zich een stuk fitter. Lees meer.

12. Lage weerstand​

​Na een operatie of ziekte helpt paardenmelk, door de unieke samenstelling van goede bouwstoffen voor het immuunsysteem, om de weerstand omhoog te brengen. Daardoor is er minder kans op long- en luchtwegaandoeningen. Het lichaam heeft meer energie en kan daardoor meer dingen aan. Lees meer.

13. Kinkhoest

Paardenmelk tegen kinkhoest is een zeer effectief en natuurlijk middel. Meestal zorgt paardenmelk de eerste of tweede nacht al voor rust. De ervaring leert dat na zo'n tien dagen de kinkhoest nagenoeg weg is. Met paardenmelk is er snel merkbaar resultaat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bestelling snel bij u wordt geleverd. Lees meer.

14. Ziekte van Crohn

​De ziekte van Crohn is een ziekte die te verlichten is met paardenmelk. Paardenmelk zorgt voor een goede darmflora en helpt de juiste bacteriën te vermenigvuldigen en de verkeerde te doden. Lees meer.

​Ook bij huisdieren met darmproblemen of vachtproblemen heeft paardenmelk een positieve uitwerking. 

De voordelen van paardenmelk

​Dit krachtige natuurproduct voor bij onze klanten voor zeer positieve ervaringen en gewenste resultaten. Met paardenmelk bent u verzekerd van een effectieve behandeling zonder nadelige gevolgen. Een ander groot voordeel van paardenmelk is dat deze melk voor mensen met lactoseallergie geen bijwerkingen heeft.

Hoe moet paardenmelk ingenomen worden?

Paardenmelkpoeder kan op twee verschillende manieren gebruikt worden. Er kan poeder ingenomen worden. Dit kan gemengd worden met water of een dessert. Daarnaast is er een capsule die paardenmelkpoeder bevat. De werking van het middel is bij beide varianten hetzelfde.

Paardenmelk capsules

paardenmelk

Paardenmelk capsules kunnen op ieder moment van de dag ingenomen worden. Het beste is om een vast moment van de dag te kiezen, zoals bij het ontbijt. Er moeten dan vijf capsules in één keer ingenomen worden. Zo helpt het u de rest van de dag niet meer aan het innemen te denken en wordt altijd de juiste hoeveelheid paardenmelk gebruikt. Bij interesse, bestelt u hier de paardenmelk capsules voor 10 dagen. We hebben een voordeelpakket paardenmelk capsules samengesteld voor de optimale werking van 3 maanden met korting én gratis bezorging.   

     Ervaringen paardenmelk           paardenmelk bestellen

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan hier contact op. Wij helpen u graag verder. Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel