Betalen

Veilig betalen op verschillende manieren.

Bestellen bij Sanvita betekent snel, simpel en vooral veilig betalen. Sanvita biedt verschillende manieren aan om elektronisch te betalen. Bij het afrekenen in de kassa kunt u zien welke mogelijkheden u heeft. Wat u ook kiest, u ontvangt direct na uw bestelling de factuur in uw mailbox. Op de factuur staat welke betaalmethode u gekozen heeft. Onze betalingen worden uitgevoerd via betalingsservice Mollie Payments. Dit bedrijf zorgt voor een nauwkeurige en veilige manier van online betalen.

U kunt betalen door middel van:

Belfius

Eén van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar.

Bancontact

Bancontact is het online betaalsysteem in België. Het is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Hebt u, als Belgische klant, internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van Bancontact. U kunt direct uw aankopen betalen in uw vertrouwde bankomgeving. Uw betaling wordt direct verwerk, zodat wij uw bestelling snel kunnen opsturen.

KBC / CBC 

De twee van de grootste banken van België. Met de KBC/CBC-betaalknop kunt u via deze banken uw aankoop direct betalen via uw vertrouwde online bankomgeving. 

De betaalmethode heeft veel voordelen:

    • eenvoudig in gebruik
    • de betaling wordt direct verwerkt

Een ander belangrijk voordeel is dat de u met deze betaalmethode ook achteraf kunt betalen. Indien u het bedrag bijvoorbeeld niet op uw rekening heeft staan, kan de KBC of CBC dit voorfinancieren. U kiest dan zelf een datum waarop de bank het bedrag van de rekening afschrijft. 

Paypal

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mailadres en wachtwoord.

CreditCard

De creditcard is een pasje waarmee u wereldwijd kunt betalen. Elke uitgave gaat pas aan het eind van de maand van de bankrekening af. U kunt bij Sanvita.nl vertrouwd afrekenen met CreditCard.

iDEAL

Als u bankiert via internet in bij ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.

Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. 

SOFORT Banking / Direct ebanking

SOFORT Banking is het online betaalsysteem in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is een eenvoudige en veilige betaalmethode. U kunt makkelijk betalen via een beveiligd betaalformulier en bevestigt de bestelling met een unieke transactiecode (TAN). De betaling wordt direct overgeboekt en wij sturen uw aankoop snel naar u toe.

 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel