17%KORTING

Paardenmelk poeder maandpakket

Artikel 3 van 5
€ 98,70 € 82,20 (inclusief btw)

Het maandpakket paardenmelkpoeder is geschikt voor 1 maand. Het bevat 300 gram natuurzuivere gesproeidroogde paardenmelkpoeder. Het pakket bevat drie pakjes paardenmelkpoeder van 100 gram.

Natuurzuivere paardenmelkpoeder van Sanvita is ideaal voor kinderen of mensen die moeite hebben met het slikken van capsules. Als alternatief hebben wij deze gesproeidroogde paardenmelkpoeder.

Waar helpt paardenmelk bij?

Paardenmelk is een natuurlijk product en is rijk aan vitaminen en mineralen. Er zitten meer dan 40 verschillende voedingsstoffen en bouwstoffen voor het lichaam in paardenmelk. Paardenmelkpoeder zorgt voor een gezonde darmflora, helpt bij tal van huidaandoeningen, long- en luchtwegklachten en zorgt voor meer energie.

​Waar helpt paardenmelkpoeder bij? 

Paardenmelkpoeder is goed voor de volgende vier hoofdgroepen:

  • ​Maag en darmen
  • ​Luchtwegen en longen
  • ​Spieren en gewrichten
  • Huid 

Hier vindt u een volledig overzicht waar paardenmelkpoeder bij kan helpen.

Hoe moet u paardenmelkpoeder innemen?

De poeder heeft dezelfde inhoud als paardenmelk capsules. De juiste dosering van deze paardenmelkpoeder is drie theelepels op een vast gekozen moment van de dag. De paardenmelkpoeder kunt u door de vla of met water mengen, maar mag niet warmer worden dan 40 graden.

Verzenden en bezorgen

Het maandpakket heeft als voordeel dat het genoeg is voor een hele maand, waardoor er niet telkens een nieuwe bestelling geplaatst hoeft te worden. Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel