Katten

Paardenmelk bij katten

Paardenmelk van Sanvita is geschikt voor alle soorten kattenrassen. Dit natuurproduct is verkrijgbaar zonder toevoeging van synthetische stoffen. Paardenmelk is dus 100% natuurlijk. Dit wordt veel gebruikt bij katten die last hebben van darmproblemen, luchtwegklachten of niet fit zijn. Ook heeft paardenmelk een gunstig effect op de vacht van katten. 

De werking van paardenmelk

​Paardenmelk is een natuurproduct wat heel moeilijk te verkrijgen is. Paarden geven wel melk, maar er zijn grote verschillen met bijvoorbeeld melk van koeien. Door de veelzijdigheid aan vitaminen en mineralen in paardenmelk is het een uniek natuurproduct voor allerlei aandoeningen. Paardenmelk voor katten zorgt voor een mooiere vacht, meer energie, een gezonde darmflora en fit gestel. De meeste baasjes merken direct een positief effect als ze paardenmelk met het kattenvoer mengen.

Paardenmelk kan zorgen voor minder:

  • Jeuk
  • Hotspots
  • Allergieën
  • Vermoeidheid
  • Blaasproblemen
  • Huidklachten
  • Virale infecties
  • Voedselintoleranties
  • Maag- en darmklachten

Wat maakt paardenmelk uniek?

Paardenmelk is een uniek natuurproduct. Het is relatief onbekend, maar veel mensen gebruiken het voor veel verschillende soorten aandoeningen. Paardenmelk bevat meer dan veertig verschillende vitaminen en mineralen. De werking zorgt voor een gezonde darmflora, waarbij eerst de afvalstoffen worden afgevoerd, daarna het immuunsysteem wordt versterkt en de goede stoffen hun werk doen. Dit is te merken aan de ontlasting, de vacht en de fitheid van de kat.

Gebruik van paardenmelk

Dit natuurproduct kan gegeven worden aan jonge kittens vanaf de geboorte. Het kan zorgen voor een goede weerstand. Paardenmelk is een melksoort wat niet verhit mag worden, omdat dan alle goede stoffen verloren gaan. Daarom laten wij de paardenmelk drogen. Daarmee wordt het water eruit gehaald, behouden we alle werkzame stoffen en wordt de melk zo'n negen keer geconcentreerd. De melk is dan maanden langer houdbaar. Paardenmelk voor katten moet één keer per dag op een vast moment gegeven worden. De dosering moet per halve theelepel in vijf dagen opgebouwd worden naar drie theelepels per dag. Door de zoete smaak van paardenmelk is het voor katten geen probleem om paardenmelk in te nemen. Paardenmelk poeder voor katten kan u het beste minimaal drie maanden aan het voer toevoegen en daarna in twee weken langzaam afgebouwd worden. Sommige baasjes geven altijd een kleine dosering ter preventie. Door de natuurlijke eigenschappen kan dit geen kwaad.

Ook shampoo op basis van paardenmelk kan helpen bij het verzachten en verzorgen van huidaandoeningen en een natuuurlijke reiniging van de vacht. 

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

Ervaringen paardenmelk  paardenmelk bestellen

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel