Worden de klachten erger bij gebruik van paardenmelk?

De klachten waar paardenmelk bij kan helpen hebben komen vaak vanuit de darmen. De oorzaak van de aandoening ligt vaak aan de darmflora. Paardenmelk werkt vanuit de darmen, dus daardoor kunnen de klachten even erger worden bij het innemen. Als paardenmelk in de bloedbaan en de darmen is opgenomen wordt de reactie van de reeds aanwezig zijnde ziekmakende stoffen heftiger. Dus bij het eerste keer (of keren) innemen van paardenmelk kan het zijn dat de klachten van de aandoening erger wordt. Dit is slechts een paar dagen. De klachten worden even heftiger, doordat de stoffen van de paardenmelk door het lichaam opgemerkt worden. Hierdoor wordt de aandoening actiever. Zodra de paardenmelk volledig is opgenomen en de overhand krijgt in de darmen, gaat het herstelproces beginnen.

In de periode dat het erger wordt moet u vooral niet stoppen met het innemen, maar juist doorgaan. Het is een teken dat paardenmelk gaat werken. Als bijvoorbeeld huidproblemen erger worden, kunt u dit ook verzachten met onze natuurlijke lotion op basis van paardenmelk. Dit is niet vettig en trekt direct in de huid. Uw huid voelt daardoor lekker zacht aan.

Wij raden aan om paardenmelk minimaal drie tot vier maanden in te nemen om de gewenste resultaat te bereiken. Omdat paardenmelk een natuurproduct is, heeft het de tijd nodig om uw aandoening te herstellen.

klachten erger paardenmelk

 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel