Paardenmelk creme

Paardenmelk crème is een natuurlijke crème gebaseerd op zuivere paardenmelk. Met natuurlijke ingrediënten is er een natuurlijke crème tegen eczeem, acne, een droge huid en een gevoelige huid ontwikkeld.

De paardenmelk crème van Sanvita bevat natuurlijke stoffen die niet schadelijk zijn voor uw huid.

Waarom paardenmelk in crème

Er zijn veel verschillende soorten crème te koop. Van puur chemische tot 100% natuurlijke crèmes met de beste plantaardige ingrediënten. Toch vinden we de crème met paardenmelk een hele verrijking. Veel mensen geven aan dat ze echt verschil merken en de crème goed werkt, in vergelijking met andere natuurlijke crèmes.

Wat is er dan zo bijzonder aan paardenmelk? Paardenmelk is het meest gezonde drankje voor uw lichaam wat de natuur ons geeft. Daarom wordt paardenmelk veel gebruikt door mensen die huidproblemen hebben. Ook helpt paardenmelk bij longklachten en darmklachten. Paardenmelk bestaat uit meer dan 40 verschillende soorten vitaminen en mineralen. Door deze paardenmelk nog paardenmelk inneemt wordt de huid van binnenuit én van buitenaf gevoed.

Soorten paardenmelk creme

Er zijn drie bekende soorten paardenmelk crème. Hieronder staan ze overzichtelijk uitgelegd.

1. Paardenmelk dag- en nacht creme

Paardenmelk dag- en nachtcrème is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en paardenmelk. Deze crème is zorgeloos te gebruiken in de ochtend bij het opstaan en in de avond bij het naar bed gaan. Het verzorgt de gevoelige huid en is erg lekker bij een schrale en droge huid. Paardenmelk dag- en nacht crème is extra fijn bij koud weer of veel contact met water. Klik hier voor paardenmelk dagcrème of nachtcrème.

paardenmelk dagcreme

paardenmelk nachtcrème

2. Paardenmelk handcrème

Paardenmelk handcrème is eenvoudig mee in een crème te verwerken komen die vitaminen direct op de huid. Deze natuurlijke handcrème op basis van paardenmelk verzacht ruwe handen, heeft een voedende werking en zorgt voor een verzorging van huid en nagelriemen. Ga naar paardenmelk handcrème.  

paardenmelk handcreme

 

3. Paardenmelk lotion

Paardenmelk lotion is een verzachtende en verzorgende lotion op basis van paardenmelk. Het trekt snel in de huid, voelt niet vettig aan en ruikt lekker. Door de helende werking van de paardenmelk wordt de jeuk verminderd, herstellen wonden sneller en wordt een geïrriteerde huid rustiger.

Klik hier voor paardenmelk bodylotion.

paardenmelk lotion stutenmilch lotion

Voor kinderen en baby's met een gevoelige huid, maar ook volwassenen die een erg gevoelige huid hebben, is er Paardenmelk lotion voor Baby en kind.

Paardenmelk creme bestellen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

Bij eczeem, psoriasis, acne of een gevoelige en schrale huid raden wij aan capsules of paardenmelk poeder in te nemen, voor een verzorging van binnenuit.

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel