Shampoo bij psoriasis

Wat is psoriasis 

Psoriasis is een chronische huidaandoening en komt in Nederland veel voor. Alleen al in ons land hebben zo’n 300.000 mensen last van psoriasis. De naam psoriasis komt van het Griekse woord ‘psore’ dat betekent schub. Psoriasis wordt vaak gekenmerkt door rode, dikke schubachtige huidschilfers. Deze aandoening is niet besmettelijk al denken veel mensen van wel. 

Er bestaan veel verschillende vormen van psoriasis:

Psoriasis vulgaris

Deze plekken komen vooral voor op de ellebogen, knieën en op de rug boven de billen. De meeste mensen hebben deze vorm van psoriasis.

Psoriasis inversa

Bij deze vorm van psoriasis zitten de plekken in de lichaamsplooien en wordt daarom vaak verward met zogenaamde smetplekken.

Psoriasis capitis

Bij psoriasis inversa zitten de plekken op de behaarde hoofdhuid, vooral op het voorhoofd en achter de oren. Deze vorm van psoriasis is bijna niet te onderscheiden van Seborroïsch eczeem. Dit veroorzaakt veel jeuk en schilfers. Paardenmelk shampoo kan hier veel baat bij hebben. Hieronder leest u meer over paardenmelk shampoo bij psoriasis.

Psoriasis 

Bij deze vorm zien we druppelgrote plekjes verspreid over het lichaam. Deze plekken zijn niet opgezet zoals bij de vulgaris-vorm. De eerste plekken doen zich meestal in de kinder- of pubertijd voor.         

Psoriasis unguum

Bij psoriasis unguum zien we putjes, geelbruine verkleuring van de nagels.

Psoriasis palmoplantaris

Bij de vorm psoriasis palmoplantaris zien we plekken op de handpalmen en voetzolen.

Psoriasis arthropathica

De gewrichten zijn rood, opgezwollen pijnlijk en voelen warm aan. Ook ervaren patiënten meer invloed van het weer.

Psoriasis kan bij iedereen optreden, vooral bij mensen die er aanleg voor hebben. Dit begint vaak in de puberteit, maar kan eigenlijk op elke leeftijd. Er speelt ook een erfelijke rol bij psoriasis. Als een vader of moeder psoriasis heeft, dan heeft een kind 10 procent meer kans om ook last te krijgen van deze huidaandoening. Als beide ouders psoriasis hebben is de kans zelfs 50 procent.

shampoo psoriasis leer er maar mee leven

Natuurmiddel tegen psoriasis

Er bestaan veel middelen tegen psoriasis wat de symptomen kunnen verlichten. Gelukkig bestaat er ook een natuurlijk middel wat bij veel gebruikers mag werken en waar ze ook echt baat bij hebben. Dit middel is ook nog eens een natuurproduct: paardenmelk. Hieronder vertellen we meer over paardenmelk bij psoriasis.

Paardenmelk bij psoriasis

Paardenmelk is een alternatief hulpmiddel bij het bestrijden van psoriasis. Veel gebruikers van paardenmelk bij psoriasis hebben er baat bij. Omdat paardenmelk veel verschillende eiwitten, vitamines en een laag percentage vet bevat, heeft het een gunstige werking op het immuunsysteem. Hierdoor wordt de psoriasis van binnenuit bestreden. Paardenmelk zorgt ervoor dat de darmflora goed gaat werken, zodat de afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd kunnen worden. Doordat de afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd én alle vitamines en mineralen optimaal aanwezig zijn uit zich het bijvoorbeeld niet meer in psoriasis, eczeem, hooikoorts of astma. Het innemen van paardenmelk is zeker het proberen waard.

Paardenmelk capsules en shampoo is 100% natuurlijk en is geschikt voor jong en oud.

Paardenmelk hebben wij in de vorm van capsules en poeder. Ook hebben we verse paardenmelk, maar dit is helaas maximaal 1-2 dagen te bewaren. Door de verse paardenmelk te drogen wordt al het water eruit gehaald (meer dan 90%) en houden we de werkzame stoffen over in poedervorm. Deze doen we in handige capsules of verpakken de poeder in vacuümverpakte zakjes. De paardenmelk capsules en poeder zijn hierdoor makkelijk te bewaren en op te bergen. Door de zoete smaak is het goed te combineren met andere eet- of drinkwaren. Voor een effectief resultaat is het goed om paardenmelk minimaal drie maanden te gebruiken en de huid van buitenaf te verzachten met onze paardenmelk lotion.

paardenmelk shampoo psoriasis

Paardenmelk shampoo bij psoriasis

Psoriasis komt het meeste voor op de hoofdhuid. Het is een ontstekingsziekte en komt vooral voor bij volwassenen. Psoriasis veroorzaakt een schilferige huid en vooral jeuk. De echte oorzaak is nog niet bekend. Paardenmelk shampoo kan goed helpen bij psoriasis op hoofdhuid. Deze shampoo zorgt ervoor dat uw huid snel hersteld en geen last meer hebt van schilfers op uw hoofdhuid. De paardenmelk shampoo tegen psoriasis is op producten pagina te vinden. Dit is voor een optimale werking goed te combineren met paardenmelk.

Hieronder vindt u een schema over het gebruik van paardenmelk.

Gebruik van paardenmelk

Paardenmelk capsules:

Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag

Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag

Paardenmelkpoeder:

Baby van 4 weken tot 12 maanden: opbouwen tot 1 theelepeltjes per dag.

Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 1,5 á 2 theelepeltjes per dag.

Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 2 á 3 theelepeltjes per dag.

Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 3 theelepeltjes per dag.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat u met enkele weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft het tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden en hoeven niet verdeeld te worden over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan en na een maand rustig af te bouwen tot dat u merkt dat het weg blijft. Sommigen blijven dagelijks een of twee capsules innemen om de terugkomst te weerstaan.

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Plaats u de bestellingen werkdagen voor 22:00 uur, dan heeft u het de volgende dag in huis. Bij bestellingen boven €60 zijn de verzendkosten gratis.

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel