Paardenmelk Sint-Niklaas

Steeds meer mensen in en om de regio Sint-Niklaas weten ons de laatste jaren te vinden. Bijna iedere werkdag en zaterdags leveren wij aan onze klanten en praktijken paardenmelkproducten in Sint-Niklaas. Als u opzoek bent naar paardenmelk in Sint-Niklaas ben je bij Sanvita aan het juiste adres. Dat betekent een ruim assortiment, scherpe prijzen en persoonlijk advies. 

​Paardenmelk eigenschappen

​Paardenmelk is een uniek natuurproduct wat van zichzelf geen bijwerkingen kent, behalve als u allergisch bent voor lactose. In de puurste vorm wordt het door het lichaam gezien als energiebooster en hulp bij tal van fysieke ongemakken zoals huidklachten, darmklachten, longklachten en hart- en vaatziekten.

Wat het meeste gebruikt wordt zijn de paardenmelk capsules tegen tal van lichamelijke klachten. Het meeste worden paardenmelk capsules gebruikt, maar u kan ook paardenmelk poeder innemen. Ook hebben we cosmetische producten zoals lotions en zalf, shampoo en zeep op basis van natuurlijke paardenmelk. Hier vindt u ons hele assortiment.

Paardenmelk Sint-Niklaas

Paardenmelk waarvoor gebruiken

Paardenmelk wordt voor verschillende aandoeningen gebruiken. Bij veel lichamelijke klachten helpt paardenmelk het lichaam te versterken, herstellen en prestaties te verbeteren. De grootste groepen aandoeningen waar paardenmelk om gewaardeerd wordt zijn huidklachten, darmklachten, luchtweg- en longklachten en spierproblemen. Alle klachten die horen bij de verschillende onderdelen kunnen met paardenmelk bestreden worden. Waar helpt paardenmelk dan precies bij? Lees het hier in het overzicht.

Paardenmelk gebruiken en innemen

Paardenmelk bestaat voor meer dan 90% uit water. Daarom halen we dit water eruit waardoor we de poedervorm met werkzame stoffen overhouden. Dit gaat veel langer mee en is makkelijker in te nemen. Voor volwassenen hebben we paardenmelk capsules en voor kinderen is er paardenmelk in losse poedervorm. In beide producten zit dezelfde paardenmelk op natuurlijke basis. Bij capsules begint u met de dosering van één capsule per dag. Dit bouwt u in vijf dagen op tot vijf capsules per dag. U neemt elke dag vijf capsules tegelijk in op een vast moment van de dag. Bijvoorbeeld bij het ontbijt of het avondeten. Paardenmelk poeder mengt u door lauw water of door de vla en hier neemt u drie theelepels per dag van in. Na drie maanden bouwt u het gebruik langzaam af of blijft u ter preventie dagelijks een kleine hoeveelheid innemen.

Bij huidaandoeningen is het aanbevolen ook de lotion op basis van paardenmelk te gebruiken. Dan wordt de huid van binnenuit door middel van de capsules én van buitenaf door middel van de lotion perfect verzorgt en heeft u het snelste resultaat. 

Bestellen en ontvangen in Sint-Niklaas

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

     Ervaringen paardenmelk          paardenmelk bestellen

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel