Shampoo voor dikker haar

Bent u op zoek naar shampoo voor dikker haar? Wilt u lang haar in plaats van korte sprieten met dode punten? Sanvita heeft de oplossing. Dik haar is een teken van de juiste vitaminen en de juiste verzorging waar uw haar dikker van wordt. Bij een gezonde en juiste verzorging gaat uw haar ook sneller en beter groeien, waardoor uw haar dikker wordt en langer haar krijgt.

De vraag wanneer u shampoo voor dikker haar zoekt is, in welke fase u haar zit. Uw haar heeft een faseringsloop welke uit 3 onderdelen bestaat.        

  1. Anagene fase. Deze fase duurt ongeveer 3 tot 5 jaar en in sommige gevallen zelfs 10 jaar. Zo’n 90% van uw haar zit in deze fase.
  2. Katagene fase. Na het groeien komt uw haar in de katagene fase. Dit duurt slechts een paar weken en in deze tijd wordt de haar van het haarzakje losgemaakt. Zo krijgt het geen voeding meer.  
  3. Telogene fase. Deze laatste fase duurt zo’n 3 tot 6 maanden en in deze periode zal uw haar uitvallen. Na het uitvallen begint de anagene fase weer.  

Hoe snel groeit haar per maand?

Over het algemeen groeit haar zo’n 1,25 centimeter per maand. De snelheid beïnvloed niet de haarlengte, maar de haarlengte wordt beïnvloed door de snelheid in fases. De fases hebben een cyclisch van zo’n 4 tot 6 jaar. Hoe sneller de groeifases gaan, hoe vaker u naar de kapper moet. Bij het afknippen groeit uw haar dus weer aan.

Er is één natuurlijk middel waarmee u het haar verzorgt van binnenuit en een shampoo voor dikker haar waarmee u het haar van buitenaf verzorgt. Zo groeit uw haar langer en dikker op een natuurlijke manier. Nu eerst vijf alledaagse tips om haar sneller te laten groeien:

 

  1. Meer eiwitten innemen     In de sport en nadat u bij de sportschool geweest bent of een rondje hebt gefietst of hardgelopen hebt, is het goed proteïne of eiwitten te nemen. Dit is nodig voor het herstel van uw spieren. Maar het innemen van eiwitten kent nog meer positieve effecten. Het aardige is dat eiwit en proteïne een van de belangrijkste bronnen is voor haargroei en haarverzorging.
  2. Uw haar vaker kammen      Uw haar gaat sneller groeien als u vaker kamt. Tijdens het kammen worden uw haarzakjes gestimuleerd waardoor ze een extra activatie krijgen. Deze activatie van de haarzakjes zorgt ervoor dat haar sneller gaat groeien. Als u 1 of 2 keer per dag uw haar kampt kan het al helpen.
  3. Neem vitamine B in         Vitamine B voor uw haar is naast eiwitten belangrijk voor uw haargroei. In veel voedingssoorten zit vitamine B, echter kunt u ook gecontroleerd supplementen innemen waar de reeks vitamine B in zit. Met het ene natuurmiddel waar we het over gaan hebben is vitamine B ruim vertegenwoordigd.
  4. Geniet van daglicht         Iedereen weet dat uw haar tijdens een mooie zomer met veel zon sneller groeit dan in een koude en donkere winter. Via het daglicht wordt vitamine D verspreid, waardoor het een duidelijke invloed heeft op de haargroei. Dus trek erop uit en loop lekker in het zonnetje of in het daglicht. Langdurig recht in de zon is niet bevorderlijk voor uw huid en haar.
  5. Drink water         Water is een belangrijk bestandsdeel voor de groei van uw haar. Drink voldoende, met name water. Zo zal uw haar zich kunnen blijven ontwikkelen.

Shampoo voor dikker haar van paardenmelk

Een natuurlijke shampoo voor dikker haar heeft de beste werking als het paardenmelk bevat. U zult misschien denken; paardenmelk? Hoe dan? Dat zit zo:

Paardenmelk is de enige melksoort met zoveel eiwitten, vitaminen en mineralen dat uw lichaam dit ziet als een natuurlijke energiebooster. Uw hele lichaam is gebaat bij voldoende mineralen en vitaminen. Paardenmelk bevat meer dan 40 verschillende soorten vitaminen en mineralen. Op deze pagina leest u wat er allemaal in paardenmelk zit.

Voor een shampoo voor dikker haar is het belangrijk om de juiste voeding te geven. Zo moet u haar én hoofdhuid gevoed worden met natuurlijke ingrediënten. Bij synthetische toevoegingen gaat het lichaam tegenwerken en zal het de dikte en lengte van uw haar niet laten verbeteren.

Langer en dikker haar krijgt u door paardenmelk shampoo te gebruiken en capsules in te nemen met natuurzuiver paardenmelk. Doe dit minimaal 3 maanden en zie na een paar weken duidelijk resultaat. Paardenmelk capsules zorgen van binnenuit voor de perfecte voeding voor uw haar. Neem 5 capsules per dag op één vast moment, bijvoorbeeld bij het ontbijt of het avondeten. Probeer de föhn, haarverf en de stijltang te vermijden.

shampoo voor dikker haar

Wat zit er in natuurlijke shampoo

Onze natuurlijke shampoo voor dikker haar bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten. Naast paardenmelk, waar u op deze pagina meer over kan lezen, bevat deze shampoo plantaardige bestandsdelen van kokos, welke een goede reiniging heeft voor hoofdhuid en haren. Daarnaast bevat het een pH-regulerend fruitzuur van citroen. Voor de verzorging van de huid is er olie uit de Macadamia aan toegevoegd. Dit is een bekende noot in Australië en door het hoge aandeel ontstekingsremmende werkstoffen is de olie heilzaam voor een geïrriteerde en ontstoken huid.

Naast deze extra werkende stoffen bevat paardenmelk shampoo nog aroma oliën zoals citronellaolie, farnesol voor bloemengeur, geraniol, limonen en linalool.

Wat zit er niet in natuurlijke shampoo

Parabenen: De paardenmelk shampoo van Sanvita.nl bevat geen parabenen. Dit zijn chemische stoffen die worden toegevoegd aan de meeste soorten shampoo om de houdbaarheid te verlengen. Deze stoffen kunnen bij mensen met eczeem of psoriasis allergische reacties veroorzaken.

pH-neutraal: Paardenmelk is pH-huidneutraal. De pH-waarde is de zuurgraad van de huid. De pH-waarde van de paardenmelk shampoo ligt dichtbij de pH-waarde van de huid. De pH-waarde kan niet verstoord raken, waardoor de natuurlijke beschermlaag van de huid intact blijft. Als deze bescherming aangetast wordt, bent u sneller vatbaar voor een droge huid. Door paardenmelk shampoo te gebruiken houdt u uw huid gezond, daardoor kan de huid beter vocht vasthouden en droogt uw hoofdhuid niet zo snel uit. Daarom zijn de paardenmelk shampoo en andere cosmeticaproducten van Sanvita pH- huidneutraal.

SLS of synthetische toevoegingen: Sodium Laureth Sulfaat of andere synthetische stoffen zorgen voor een verlenging van de houdbaarheid en maar tegelijk een aantasting aan de haren. Deze paardenmelk shampoo is vrij van deze stoffen. Door het gebruiken van natuurlijke toevoegingen kunnen wij de houdbaarheid garanderen.

Hoe gebruikt u natuurlijke shampoo

Paardenmelk shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik om de hoofdhuid te ondersteunen. Op gevoel en na behoefte 1 of 2 keer aanbrengen in het haar, dan even laten inweken en uitspoelen. Minimaal 2 keer per week deze behandeling uitvoeren. Voor gebruik de shampoo goed schudden.

Bestellen en ontvangen

Via de knop 'Bestellen' kunt u makkelijk en snel uw shampoo voor dikker haar bestellen. U kan veilig online afrekenen via I-deal, PayPal of Creditcard. Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2021 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel