Paardenmelk bij diarree

Oorzaak van diarree

De mensen die last hebben van diarree, hebben vaak een waterdunne ontlasting. Er is niet altijd sprake van diarree als u wat dunnere ontlasting hebt. Virussen en bacteriën komen via de mond naar binnen en daardoor kan er een ontsteking plaatsvinden in de darmwand. De darmwand kan door een ontsteking minder vocht opnemen en daardoor word de ontlasting dun. Sommige mensen hebben acute diarree, dat wijst meestal op een darminfectie.

Met voeding kunt u ook bacteriën, virussen en parasieten binnen krijgen. Door warmte kunnen de bacteriën zich snel vermenigvuldigen in etenswaren en water. Bij veel gebruik van alcohol kunnen darmen ook ontregeld worden.

Diarree kun u ook krijgen door teveel aan laxerende middelen, zoals sorbitol, xylitol, frisdrank, te veel vitamine C, koffie, ontbijtkoek en suiker in te nemen. Heeft u last van diarree? Vermijd dan zeker laxerende etens- en drinkwaren.

Sommige mensen krijgen diarree bij het eten van bepaalde voedselbestanddelen zoals noten, peulvruchten, zaden, lactose, fructose schaaldieren, gluten, tuinbonen etc. Dit zijn bestanddelen waar u diarree van kan krijgen als uw lichaam ze niet verdraagt. Dit word ook wel een voedselintolerantie of voedselallergie genoemd.

Ook bij het veel innemen van medicijnen krijgen mensen last van diarree. Medicijnen die diarree veroorzaken zijn bijvoorbeeld pijnstillers, antibiotica, maagzuurremmers en te hoge dosis aan laxeermiddelen kunnen ook zorgen voor diarree. Antibiotica vernietigen de goede en slechte bacteriën in uw lichaam waardoor de darmflora erg verstoord kan raken. Veel mensen krijgen daardoor maag- en darmklachten.

Paardenmelk tegen darmklachten:

Als er alleen in de dikke darm een ontsteking zit, spreken we van colitis ulcerosa. Een ontsteking in de overgang van de dikke darm naar de dunne darm spreken we over ziekte van Crohn. Ook bij deze aandoeningen komt diarree voor.

Bij een prikkelbare of een spastische darm kunt u ook last krijgen van dunne ontlasting (diarree) en soms juist van obstipatie, omdat de darmen erg gevoelig zijn en trekt onregelmatig samen.

Diarree komt ook voor bij aandoeningen van de galblaas, alvleesklier en lever.

Lees hier meer over paardenmelk bij darmklachten.

Paardenmelk bij diarree

Bij een ontregelde darmflora is het belangrijk met natuurlijke middelen deze te herstellen. Dat kunt u effectief doen door paardenmelk in te nemen. Alle cellen in het lichaam werken samen voor een optimale prestatie. Paardenmelk helpt daarbij op een gezonde manier. Als u paardenmelk inneemt krijgt u zo’n 40 verschillende voedingsstoffen binnen. Dit zijn vitaminen, mineralen en andere nodige bouwstoffen voor uw lichaam.

Als u paardenmelk bij diarree inneemt merkt u na een paar dagen al duidelijk verschil. Om diarree te voorkomen kunt u paardenmelk ook innemen.

Gebruik van paardenmelk

Het is belangrijk dat de werkzame stoffen door heel het lichaam hun werk kunnen doen. Daarom is het aanbevolen paardenmelk minimaal 3 maanden in te nemen. Dat zorgt voor een goede werking, het meeste resultaat en zo geeft u de natuur de ruimte haar werk goed te kunnen doen.

Tips bij diarree

 • Het is belangrijk om veel te drinken bij diarree. Drink ongeveer 2 tot 3 liter per dag. Neem geen frisdrank of cafeïne, dat droogt uw huid uit. Als u ook overgeeft is drinken nog belangrijker, maar drink wel kleine beetjes tegelijk. Zo kunt u het weer rustig opbouwen.
 • Als u weer trek krijgt mag u zeker weer rustig aan eten waar u zin in krijgt.
 • Bij buikkrampen, kunt u beter kleine maaltijden tegelijk eten. De maag wordt automatisch geprikkeld als er iets in uw darmen terecht komt. Dit komt doordat de darmen nog gevoelig zijn.
 • Als de diarree langer dan 7 dagen duurt of weer terug komt, gebruik dan even geen zoete dranken zoals melk en frisdrank. De darmen kunnen de zoete drank tijdelijk niet verdragen door de infectie.
 • Een infectie kan u snel overdragen naar een ander. Dit kunt u voorkomen door goed uw handen te wassen en wegwerpdoekjes te gebruiken. Werkt u in de horeca? Misschien is het dan verstandig om thuis te blijven tot de diarree over is.
 • Bewaar resten van maaltijden altijd in de koelkast en niet langer dan 2 dagen.
 • Diarree  is in de meeste gevallen binnen 5 tot 7 dagen vanzelf over. In 90 % van de gevallen is de diarree binnen 10 dagen over. Blijf goed opletten voor uitdroging.
 • Stress of spanning is nooit goed, maar het kan zeker vervelend zijn als u last hebt van diarree. Stresshormonen zorgen dat de productie van maagzuur en de samentrekkende beweging van de darmen die voedselresten voortstuwen. Dus als u last hebt van diarree, probeer dan stress te vermijden.

Gebruik van paardenmelk

Paardenmelk is een natuurproduct en werkt als een natuurproduct. Het heeft even tijd nodig in het lichaam het werk te kunnen doen en als er na een maand goed resutaat gemerkt wordt, moet de inname doorgezet worden totdat de klacht over is. Meestal is drie tot vier maanden lang genoeg, waarna er afgebouwd kan worden naar één capsule per dag. Bestel hier paardenmelk capsules voor 10 dagen of voor 3 maanden (Voordeelpakket).

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

Ervaringen paardenmelk  paardenmelk bestellen

 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.

Ervaringen

 • 23-08-2019 - Ik gebruik de capsules en bodylotion reeds sinds enkele weken....  lees meer
 • 11-07-2019 - Bizarre ervaring met paardenmelk. men moeder en ik hebben jarenlang...  lees meer
 • 08-12-2018 - Gebruik paardenmelk nu ruim een maand. Eerste twee weken waren...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel