Natuurlijk middel tegen zonneallergie

Als natuurlijk middel tegen zonneallergie heeft uw lichaam behoefte aan verzorging van de huid. Dit kunt u op twee methodes op een natuurlijke manier doen. 

Wat is zonneallergie

Zonneallergie uit zich in een rode huid, blaasjes en bultjes als uw huid in aanraking komt met zonlicht. Hoe kan deze reactie ontstaan? Zonneallergie ontstaat uit steeds terugkerende en/of uitgestelde symptomen. U kan een zachte vorm van huidirritatie hebben maar in sommige gevallen loopt dit op tot erge uitslag en puisten op uw huid. Als u een zonneallergie hebt, kunt u daar het hele jaar last van hebben. Echter heeft u in de winter veel minder last van zonneallergie. Dit komt omdat u dan veel meer binnen bent en uw huid bedekt is. Als het eenmaal voorjaar wordt hoeft u zelfs niet in de zon achter glas te zitten voor een reactie. Zo kunt u dus ineens weer last hebben van zonneallergie.

Oorzaak zonneallergie

Zonneallergie wordt ook wel Polymorfe Lichteruptie (afgekort PLE) genoemd. Deze huidaandoening is niet erfelijk en zorgt voor de irritatie op uw huid. Er worden steeds onderzoeken gedaan naar zonneallergie. Uit een van de studies kwam naar voren dat de functionele processen van de huid anders zijn bij mensen met zonneallergie dan bij mensen zonder de allergie. 

Lange golflengtes Uv-stralen zorgen voor een beschadiging van cellen diep in de huid. Zonneallegie komt dan openbaar omdat deze cellen reageren op de stralen. Deze Uv-stralen wekken ​vrije radicalen ​op waardoor er een oxidatieve stress ontstaat door reactieve chemische verbindingen. Dit leidt dan weer tot extra schade van de cellen in de huid. 

Door deze allergie van de huid wordt het afweersysteem ook aangetast. De huid wordt dus zwakker. Zo komt het dat bij jonge vrouwen met een lichtere huid meer kans op zonneallergie hebben. De ​rode en jeukende huid ​komt door een overmatige reactie van het immuunsysteem die de huid probeert te beschermen. 

Middel tegen zonneallergie

​Bij de huidarts en de drogist kunt u allerlei middeltjes halen tegen zonneallergie. Als u weet dat u zonneallegie heeft, zuinig bent op uw huid en lichaam én een langdurig werkend middel wil op natuurlijke basis bevelen wij onze paardenmelk aan. U zult denken: paardenmelk, wat heeft dat met mijn zonneallegie te maken? 

De werking van paardenmelk ​is specifiek voor de huid een krachtig natuurlijk middel tegen zonneallegie. Paardenmelk verzorgt uw huid van binnenuit en werkt aan een goede darmflora. Met een gezonde darmflora is uw lichaam weer in staat uw huid te verzorgen en beschermen ter voorkoming van zonneallergie. Door het natuurlijke karakter van paardenmelk kunt u paardenmelk innemen in poedervorm of capsules. Verse paardenmelk is enkele dagen houdbaar, vandaar dat we paardenmelk verpoederen en in capsules doen. Zonneallegie kan behandeld worden door uw huid krachtiger, flexibeler en gezonder te maken. 

Wat innemen tegen zonneallergie

​Zoals gezegd kunt u met paardenmelk uw zonneallergie tegengaan van binnenuit. Maar met onze paardenmelk lotion kunt u nu ook u huid verzorgen van buitenaf. U mag de lotion zo vaak smeren als u wilt, het trekt lekker snel in en uw huid voelt niet vettig aan. Ook wordt onze paardenmelk lotion veel gebruikt als natuurlijke zonnebrand. 

Bij zonneallergie moet u paardenmelk drie maanden innemen. De eerste dag start u met één capsule per dag en dit bouwt u op tot vijf capsules per dag in vijf dagen. Na drie maanden bouwt u in twee weken deze dosis weer af. Bij de meeste mensen komt zonneallergie voor in mei, juni en juli. Na enkele dagen paardenmelk te hebben gebruikt, merken de meeste mensen al duidelijk verschil. Paardenmelk moet u op een vast moment van de dag innemen. 

Paardenmelk kunt niet innemen als u een lactose-intolerantie hebt. 

Paardenmelk bestellen en ontvangen

​​Paardenmelk kan u eenvoudig online bestellen. Bij bestellingen voor 22:00 uur heeft u de producten volgende werkdag al in huis. Ook kan u veilig online betalen via verschillende betaalmethoden. Bij bestellingen boven € 60, - zijn de verzendkosten gratis.

Aanbieding

​​Omdat u paardenmelk drie maanden moet innemen kunt u bij Sanvita.nl een voordeelpakket aanschaffen. Dit zijn capsules voor drie maanden, zodat u geen verzendkosten betaald, één keer hoeft te bestellen mét korting en altijd uw paardenmelk in kan nemen in de tijd dat het moet. 

Bestel hier paardenmelk capsules 

paardenmelk capsules

 

Bestel hier paardenmelk lotion

natuurlijk middel bij zonneallergie

 

 

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel