Paardenmelk Aalst

 

Paardenmelk bestellen in Aalst​

Bijna iedere dag bezorgen wij aan verschillende klanten en therapeuten paardenmelk in Aalst en omgeving. Bent u op zoek naar paardenmelk in Aalst? Ons assortiment paardenmelk bestaat uit verschillende soorten producten. Afhankelijk van wat uw klachten zijn is paardenmelk een effectief natuurproduct. Paardenmelk is een uniek natuurproduct wat van zichzelf geen bijwerkingen kent, behalve als u allergisch bent voor lactose. In de puurste vorm wordt het door het lichaam gezien als energiebooster en hulp bij tal van fysieke ongemakken, zoals huidklachten, darmklachten, longklachten en hart- en vaatziekten.

Wat het meeste gebruikt wordt zijn de paardenmelk capsules, maar u kan ook paardenmelk poeder innemen. Ook hebben wij cosmeticaproducten op basis van paardenmelk.

Hier vindt u alle producten.

​Paardenmelk online kopen

Paardenmelk kunt u online kopen wat u eenvoudig en snel via onze webshop kan bestellen. Bestelt u de producten op werkdagen vóór 22:00 uur, dan wordt het de volgende werkdag al thuisbezorgd in of rond Aalst. U kunt uw bestelling veilig online afrekenen met diverse betaalmethoden.

paardenmelk aalst

 

Paardenmelk bij verschillende aandoeningen

Paardenmelk wordt voor verschillende aandoeningen gebruiken. Bij tal van klachten helpt paardenmelk het lichaam te herstellen, versterken of te presteren. Zo helpt paardenmelk het lichaam aan een gezonde huid, een gezonde darmflora en gezonde luchtwegen en longen. Alle klachten die horen bij deze verschillende onderdelen kunnen met paardenmelk bestreden worden. Waar helpt paardenmelk bij? Lees in het overzicht hier.

Het gebruik van paardenmelk

Paardenmelk moet u minimaal drie maanden innemen. Voor kinderen hebben wij losse poeder en voor oudere kinderen en volwassenen paardenmelk capsules. In beide producten zit dezelfde paardenmelk op natuurlijke basis. U begint met één capsule per dag. Dit bouwt u in vijf dagen op tot vijf capsules per dag. U neemt elke dag vijf capsules tegelijk in op een vast moment van de dag, bijvoorbeeld bij het ontbijt of het avondeten. Paardenmelkpoeder mengt u door lauw water of door de vla en hier neemt u drie theelepels per dag van in. Na drie maanden bouwt u het gebruik langzaam af.

Bij huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis raden wij aan om ook de lotion op basis van paardenmelk te gebruiken. Dan wordt de huid van binnenuit en buitenaf perfect gevoed en heeft u sneller resultaat. 

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

 

 

     Ervaringen paardenmelk          paardenmelk bestellen

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel