Paardenmelk werkt niet

Veel mensen hebben geen goede ervaring met paardenmelk. Paardenmelk werkt niet als u niet goed laat voorlichten, zomaar wat probeert of paardenmelk capsules bij de drogist koopt waar men doorgaans geen kennis heeft van de werking en dosering.

Waarom werkt paardenmelk niet?

Paardenmelk staat bekend als een natuurproduct tegen allerlei kwalen. Een eeuwenoud middel waarbij oude steppevolkeren gebruik maakte van paardenmelk voor hun gezondheid en kracht. Paardenmelk werkt in veel gevallen niet, omdat het niet goed of niet lang genoeg wordt ingenomen. Van het drinken van groene thee en elke dag een rondje lopen tot direct resultaat met natuurproducten, bij paardenmelk werkt het net even anders.

Hoe snel werkt paardenmelk?

Als u een aandoening hebt in uw darmen, uw longen of aan uw huid, kan paardenmelk altijd een verlichtend effect geven, of zoals veel mensen ervaren, voor bijna 100% herstel zorgen. Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag. Paardenmelk werkt pas nadat u het een tijdje ingenomen hebt. Hier staat een schema van een voorbeeld hoe paardenmelk grofweg werkt in het lichaam.

paardenmelk werkt niet

 

Klachten erger bij paardenmelk

De eerste dagen kan het zijn dat uw klachten tijdelijk erger worden. Als uw lichaam voor de eerste keer te maken krijgt met zo'n krachtige vitamine- en mineralenshot, kan het zijn dat uw lichaam in de tegenaanval gaat. De eerste periode zorgt paardenmelk voor het verwijderen en afvoeren van afvalstoffen. Dit komt via uw darmen en/of via uw huid naar buiten. Na een paar dagen kan dit weer afzwakken, waarna het lichaam kan werken aan herstel.

Wanneer helpt paardenmelk wel?

Paardenmelk helpt wel als u het de tijd geeft het werk te doen. U mag van een natuurproduct niet verwachten dat het direct werkt, wat u misschien wel gewend bent van synthetische medicijnen. Het nadeel van medicijnen is dat het even werkt, en u altijd weer de medicijnen nodig hebt. Het voordeel van paardenmelk is dat u (los van mensen met een lactose-intolerantie) geen bijwerkingen heeft, een langdurig resultaat boekt en met een 100% natuurproduct uw lichaam helpt tegen de klachten waar u last van heeft.

De gemiddelde tijd dat u paardenmelk moet innemen is drie maanden. Korter kan wel maar is niet optimaal. Langer mag, omdat paardenmelk een natuurproduct is, is het geen extra belasting voor het lichaam, alleen maar een supergezonde toevoeging. Sommige mensen hebben zoveel resultaat dat ze na drie maanden volledig stoppen met het gebruik van paardenmelk. Anderen blijven paardenmelk in een lage dosis innemen.

Voor een goede werking neemt u de eerste drie maanden per dag vijf capsules in. Bij de poedervorm neemt u drie theelepels in. Na de drie maanden bouwt u het geleidelijk af in twee á drie weken.

Klik hier voor een volledig overzicht waar paardenmelk bij kan helpen.

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

     Ervaringen paardenmelk          paardenmelk bestellen

 

 

 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel