Paardenmelk

Paardenmelk is een relatief onbekend melksoort. Sommige mensen vragen zich zelfs af: 'Geven paarden melk?'. Paarden geven inderdaad melk. Paarden geven niet zo veel melk als koeien, maar produceren toch een kleine hoeveelheid.

paardenmelk gezond

Zonder veulen kan een paard geen melk geven. Het veulen moet tijdens het melken bij de moeder zijn. De eerste paar maanden wordt het paard niet gemolken en gaat alle melk naar het veulen. Als het veulen deels zelf voeding kan verzamelen, wordt de moeder één keer per dag gemolken.

Paardenmelk voor een goede gezondheid

De ervaring van veel mensen leert dat paardenmelk goed is voor de gezondheid. Het grote voordeel van paardenmelk is dat het de darmflora optimaal bedient en zo de bloedwaardes tot een goed niveau brengt. Bij veel verschillende klachten kan paardenmelk een werken als oplossing of als geneesmiddel:

Ook een tekort aan vitamine, vermoeidheidsklachten, bloeddruk en cholesterol kunnen verbeterd worden met paardenmelk. Door op de link te klikken, vindt u een overzicht van alle aandoeningen waar paardenmelk bij kan ondersteunen.

Hoe moet u paardenmelk innemen?

Paardenmelk wordt vers gewonnen en direct bevroren. Verse paardenmelk is namelijk heel kort houdbaar. Het is niet verstandig om paardenmelk warmer te maken dan 70 graden, omdat dan alle voedzame en gezonde stoffen dood gaan. Bij koemelk wordt de melk bij hoge temperaturen verhit en daarna verdunt, zodat het langer houdbaar is. Bij paardenmelk is dit niet mogelijk. Daarom brengen we paardenmelk naar iets boven de 50 graden, zodat het alle bacteriën doodt en de goede stoffen behouden worden. Met deze temperatuur kunnen we het middel ook sproeidrogen. Door het sproeidrogen wordt de paardenmelk verpoederd.

paardenmelk capsules   paardenmelk poeder

Deze paardenmelkpoeder is verkrijgbaar in zakjes van 100gram. We hebben ook paardenmelk in capsules. Dat is eenvoudiger in te nemen. De dosis is bij poeder drie theelepels per dag en bij capsules vijf paardenmelk capsules per dag. Voor een goede werking en het juiste resultaat is het belangrijk dat de paardenmelkproducten drie maanden ingenomen worden. Daarna kan er afgebouwd worden. Op Sanvita.nl kan online een bestelling geplaatst worden. De bestelling wordt zo snel mogelijk via de post verstuurd.

Heeft u vragen over het gebruik van paardenmelk?

Stuur een mail naar info@sanvita.nl of bel, mail of WhatsApp naar telnr. (+31) 06-23379907.         

paardenmelk waar te koop

 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel