Paardenmelk capsules 50stuks

Artikel 2 van 3
€ 24,90 (inclusief btw)

Dit voedingssupplement is een natuurlijk middel wat bij veel mensen zorgt voor een goede darmflora, helpt bij het herstel van allerlei aandoeningen en allergieën en een goede weerstand. 

Bestel het voordeelpakket voor drie maanden en ontvang 30% korting!

De werking van paardenmelk capsules

Voor het uitwendig en inwendig verzorgen van het lichaam kunt u paardenmelk capsules gebruiken. Paardenmelk capsules is een natuurzuiver product zonder toevoegingen of bewerking en kan, los van een lactose-intolerantie, gebruikt worden zonder bijwerkingen. Paardenmelk kunt u gebruiken bij longklachten, darmklachten, huidklachten en vermoeidheid. Uw lichaam wordt gezuiverd en het immuumsysteem versterkt doordat paardenmelk bestaat uit meer dan 40 mineralen en vitamines. Daarnaast herstelt de huid sneller, doordat de capsules het herstellend vermogen van de huid vergroten. Het gebruik van paardenmelk gebeurdt vooral door het innemen van een paardenmelk kuur, waarbij een aandoening in drie maanden van binnenuit wordt aangepakt.

Waar helpen paardenmelk capsules bij?

Paardenmelk capsules helpen bij het verzachten of draaglijk maken van verschillende aandoeningen zoals huidaandoeningen (eczeem, psoriasis), astma, hooikoorts, stofwisselingsproblemen, maag-, darm- en leverproblemen, een verhoogd cholesterol en allergieën. Verder hebben de capsules van paardenmelk een goede uitwerking bij een te hoge bloeddruk, tekort aan vitaminen, (langdurige) vermoeidheid en een lage weerstand. Hier vindt u het complete overzicht waar paardenmelk bij helpt.

Van verse paardenmelk naar capsules

Onze paardenmelk wordt gedroogd door te vriesdrogen. Na het ‘verpoederen’ van de melk wordt het in capsules gedaan en verzegeld verpakt.

Innemen paardenmelk capsules

Paardenmelk capsules zijn eenvoudig in te nemen. Belangrijk is dat het gebruik rustig wordt opgebouwd. De eerste dag begint u met één capsule per dag op een door u vastgesteld moment van de dag. Dit mag bijvoorbeeld het ontbijt of het diner zijn. De volgende dagen bouwt u het gebruik op met steeds één capsule extra per dag, totdat u na vijf dagen aan vijf capsules per dag zit. Dit aantal is juist en gedurende drie maanden houdt u vijf capsules per dag aan, tot u het gewenste resultaat hebt bereikt. Ga daarna nog even door om het lichaam vrij te maken van mogelijke achtergebleven stoffen. Vijf capsules komt overeen met één glas verse paardenmelk.

Dosering paardenmelk capsules

Kinderen van 4 tot 6 jaar: in een week opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: in een week opbouwen tot 5 capsules per dag

De capsules bevatten meer dan 98% pure paardenmelkpoeder, waardoor er nauwelijks vulstof gebruikt wordt. Elke paardenmelkcapsule bevat 600 mg paardenmelkpoeder. Dit hoge percentage en de inhoud per capsule is uniek in vergelijking met andere paardenmelk capsules die worden aangeboden.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat u met enkele weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden en hoeven niet verdeeld te worden over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan, en na een maand rustig af te bouwen tot dat u merkt dat het weg blijft.

Verzenden en bezorgen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 23:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Gratis verzending. 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel