Natuurlijk middel tegen hooikoorts

Artikel 3 van 18

Een natuurlijk middel tegen hooikoorts vinden wat écht werkt is niet zo makkelijk. Dat wordt bevestigd door het feit dat er steeds meer mensen een natuurlijk alternatief tegen hooikoorts zoeken omdat reguliere medicijnen ook niet het gewenste resultaat heeft. Wilt u geen droge of geïrriteerde ogen meer? Of wilt u niet meer zo vaak niezen? Sommige mensen krijgen spontaan last van hooikoorts, anderen hebben al jarenlang last van allergieën. Bent u op zoek naar de oplossing vanuit de natuur mét resultaat? Hier vindt u alle natuurlijke middelen tegen hooikoorts.

Benieuwd wat je zelf al kunt doen om hooikoorts te verminderen?
Download de 
vijf praktische tips tegen hooikoorts!­­

tips tegen hooikoorts

Overzicht middelen tegen hooikoorts: 

Uiteraard zijn er veel verschillende middelen tegen hooikoorts te vinden in de natuur. Het grote verschil tussen de verschillende natuurproducten zit in de aanpak. Een belangrijke vraag in uw zoektocht naar een natuurlijk middel tegen hooikoorts blijft: Hoe wordt hooikoorts aangepakt? Of: Hoe werkt zo’n natuurlijk middel? Hieronder leggen we het uit.

Kamille, een veelvoorkomende tip. Op internet, uw buurvrouw of oma, ooit hoorde u  wel de tip: drink kamillethee tegen hooikoorts. In de oudheid gebruikten de mensen al kamille tegen allerlei symptomen en stoornissen. Kamillethee tegen hooikoorts kan de symptomen enigszins verlichten, maar u blijft last houden van hooikoorts. Kamille geeft een verzorging aan de luchtwegen en neusholten, dus aan het gevolg van de hooikoorts. Niet aan de oorzaak.

Ook hebben we nog Quercetine. Dit is een natuurlijke antioxidant die voorkomt in veel groenten, zoals: bloemkool, rode kool, broccoli, knoflook en uien. Dit stofje remt de ontwikkeling van histamine in het bloed, en daarmee remt dit natuurlijke middel tegen hooikoorts de klachten die u hebt als er veel pollen in de lucht zijn. 

Wat ook schijnt te helpen, is het innemen van rauwe honing. Dit moet wel honing van een imker uit de buurt zijn, want dan is de honing van dezelfde pollen gemaakt als waar u last van hebt. Als u dat een poosje inneemt, op brood of dagelijks een lepeltje, wordt u op een gegeven moment immuun voor de plaatselijke pollen en wordt de allergische reactie minder. 

Wat u ook kan doen, is kokosolie aan de binnenkant van uw neusvleugels, onder u ogen en op uw wimpers smeren. Dit houdt de pollen tegen die via de lucht uw neus binnen komen. Zo wordt de allergische reactie minder. 

Een belangrijke tip, ongeacht of uw hooikoorts hebt of niet, is deze: Eet gezonde voeding. Vitamine C, magnesium en antioxidanten helpen het lichaam het immuunsysteem te versterken tegen de aanvallen van buitenaf. Zo wordt de allergische reactie minder. 

Het meest werkende natuurproduct met de beste ervaringen blijft paardenmelk. Paardenmelk is een natuurproduct waar meer dan 40 verschillende vitamine en mineralen in zitten en is hiermee een natuurlijk middel tegen hooikoorts wat helpt vanuit de oorzaak. Door de oorzaak aan te pakken, is de oplossing voor de andere klachten een logisch gevolg. Vanuit de darmen worden de longen en luchtwegen sterk gemaakt, het afweersysteem beter en het immuunsysteem versterkt. Paardenmelk werkt vanuit de darmen aan een leven zonder hooikoorts.

Paardenmelk bij hooikoorts

Het gebruik van paardenmelk als natuurlijk middel tegen hooikoorts is heel makkelijk. U gebruikt paardenmelk poeder in capsules, waar u er 5 van inneemt per dag. Na minimaal 3 maanden bouwt u het af naar 1 of 2 per dag, afhankelijk hoeveel last u heeft van hooikoorts. Gedurende de winter is het voor de hooikoorts niet nodig de capsules in te blijven nemen. Het volgende jaar neemt u gedurende het voorjaar en de zomer 1 of 2 capsules per dag in. 

 

Het is belangrijk dat u de eerste 3 maanden dat u paardenmelk inneemt dit volhoudt, en daarna afbouwt in dosering. Zo krijgt dit natuurlijke middel een kans door heel uw lichaam de klachten, het zwakke systeem en de longen aan te pakken. 

Mijn eigen ervaring

Vanaf dat ik jong was had ik altijd veel last van hooikoorts. Elke maand in het voorjaar en de zomer was een probleem. Tranende ogen, een loopneus en hard niezen. Nadat ik paardenmelk had ingenomen werd het steeds minder, en nu, na 2 jaar, neem ik elk voorjaar 1 capsule per dag en heb geen last meer van hooikoorts. Ik kan lekker door de bossen of weilanden fietsen, rustig door het park lopen en weer een bos bloemen op tafel zetten. 

Paardenmelk bestellen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaal u géén verzendkosten.

Voordeelpakket bestellen 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel