VOORDEELPAKKET

Paardenmelk capsules voordeelpakket 3 maanden

Artikel 1 van 3
€ 224,11 € 149,50 (inclusief btw)

Paardenmelk capsules

Het voedingssupplement paardenmelk poeder verzorgt het lichaam inwendig en uitwendig. 

 

Wat doen paardenmelk capsules?

Paardenmelk kunt u gebruiken bij longklachten, darmklachten, huidklachten en vermoeidheid. De samenstelling van paardenmelk bestaat uit meer dan 40 mineralen en vitamines. Ons lichaam  wordt zo geholpen onzuiverheden tegen te gaan en het immuunsysteem te versterken. Daarnaast herstelt de huid sneller, doordat de capsules het herstellend vermogen van de huid vergroten. Paardenmelk capsules worden vooral gebruikt voor een langdurige kuur, waarbij een aandoening van binnenuit wordt aangepakt.

Waar paardenmelk capsules voor innemen?

Veel mensen nemen paardenmelk capsules voor het tegengaan of draaglijk maken van verschillende aandoeningen zoals huidaandoeningen (eczeem, psoriasis), astma, hooikoorts, stofwisselingsproblemen, maag-, darm- en leverproblemen, een verhoogd cholesterol en allergieën. De capsules van paardenmelk helpen ook bij een te hoge bloeddruk, tekort aan vitaminen, (langdurige) vermoeidheid en een lage weerstand. Hier vindt u het complete overzicht waar paardenmelk bij helpt.

Gebruik paardenmelk capsules

Vijf capsules komen overeen met één glas paardenmelk. In vijf dagen bouwt u de dosering van één capsule de eerste dag naar vijf capsules de vijfde dag. Dit aantal houdt u gedurende drie maanden aan. Daarna kunt u na gelang de aandoening is verdwenen afbouwen of nog doorgaan met de kuur. 

Dosering paardenmelk capsules

Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag

De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder. Elke paardenmelkcapsule bevat 600 mg paardenmelkpoeder. Dit hoge percentage en de inhoud per capsule is vergeleken met andere paardenmelk capsules die worden aangeboden uniek.

Paardenmelk adviseren wij minimaal drie maanden in te nemen. In enkele weken kan u al resultaten zien, maar paardenmelk is een natuurproduct en heeft daarom tijd nodig in uw lichaam het werk te doen. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend.

De paardenmelk capsules mogen op één vast moment van de dag ingenomen worden en hoeven niet verdeeld te worden over de dag. Wanneer uw resultaat bereikt is, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan, en na een maand rustig af te bouwen tot dat u voelt dat het weg blijft.

Verzenden en bezorgen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Gratis verzending.

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel