Ervaringen

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Christel Vandervoort
  Ik gebruik de capsules en bodylotion reeds sinds enkele weken. De producten staan me aan en staat me toe geen last te houden van eczeem. Gecombineerd met een gezonde levensstijl helpen de capsules mijn huid te bewaren.
 • Geplaatst door christina
  Bizarre ervaring met paardenmelk. men moeder en ik hebben jarenlang last gehad van allerlei soorten allergieën. en nooit eens iets tegengekomen wat werkt. na een zoektocht ben ik bij paardenmelk gekomen. toch sceptisch om te proberen, je hebt al zoveel geprobeerd. uiteindelijk een beslissing genomen om er toch voor te gaan. en ja na een week of 2 werd de allergieën een stuk minder. het was met 3 weken bijna over. ben blij dat ik voor een voordeelpakket ben gegaan, dat heb je wel nodig om er goed vanaf te komen. bedankt voor jullie vertrouwen en service.
 • Geplaatst door Jamila
  Gebruik paardenmelk nu ruim een maand. Eerste twee weken waren heftig. Ik dacht dat mijn eczeem niet erger kon, maar dat werd het wel. Dan bleek een goed teken te zijn, want vanaf 4 weken heb ik geen nieuwe uitbraak gehad en is mijn huid aan t genezen. Mijn huid is nog wel erg dun en kwetsbaar. Ben van plan om nog zeker 3 maanden paardenmelk te gebruiken. Nieuwe hoop gekregen dat ik er ooit helemaal vanaf kom. Tot zo ver erg tevreden.

  Het zou fijn zijn als de doosjes gerecyled kunnen worden. Misschien een idee om een actie voor klanten te doen, zoals ze bijv. bij Lush doen.

  Mvg
 • Geplaatst door Magda van de berkt
  Daar ik al 15 jaren erge last van jeuk heb ....en al vele middelen geprbeerd heb zoals dermatologen diëten niets hielp echt vooral snacht slecht slapen ....maar nu het paarden middel ...ja echt ben ongeveer 6weken bezig en slaap geweldig en de jeuk stukken minder .....maar bij mij zijn de suikers ook een kwaad doener .....het is voor mij een welkom middel.
 • Geplaatst door Petra Van Doorn
  Sinds 2 maanden gebruik ik nu paardenmelk voor mijn extreme eczeem op mijn handen. In het begin dacht ik dit gaat echt niet werken. Echter nu sinds een week zijn mijn handen ineens exceemvrij! Zo heerlijk om na 4 jaar lang dagelijks met pijn en vreselijke jeuk te hebben rondgelopen. Ik hoop dat het ook echt wegblijft.
 • Geplaatst door Roelfs
  Onze dochter van 18 heeft vanaf haar geboorte al eczeem. In de puberteit is het echt extreem geworden veel zalfjes gehad hielpen niet lichttherapie hielp tot dat ze stopte toen kwam het weer op .Ze gebruikt nu vanaf september paardenmelk capsules samen met lichttherapie thuis en haar eczeem is bijna weg alleen nog op de schouderbladen.We zijn heel tevreden en blij met het resultaat. Gaan na de 3 maand nog wel even door totdat de winter voorbij is. Voor ons is dit een supermiddel.
 • Geplaatst door JEAN-PIERRE SYMOENS
  Wel wat lang op mijn laatste bestelling moeten wachten.
 • Geplaatst door Marc
  al geruime tijd het poeder in gebruik, en met de vakantie de capsules, hierdoor geen jeukende / kapotte handen meer!
  laatste keer de shampoo meebesteld,
  en ook dit is een verademing
 • Geplaatst door Rianne
  Mijn zoontje is bijna 2 jaar en heeft sinds zijn geboorte exceem gehad. Ook sliep hij slecht snachts, dit kwam door lage weerstand waardoor hij vaak ziek was. Sinds hij paardenmelk krijgt is de exceem helemaal weggetrokken en slaapt hij beter door. Tijdje geleden was ik gestopt met het geven daarvan, maar hij ging weer slechter slapen. Dus weer gestart met paardenmelk, gaat nu weer beter
 • Geplaatst door Saskia
  De zeep en handcreme zijn echt superfijn.
  De shampoo blijft erg hangen in je haar, schijnt beter te gaan als je naspoelt met appelazijn, maar dat moet ik nog uitproberen.
 • Geplaatst door Wilma zagers
  Goed resultaat bij hoofdhuid eczeem.
 • Geplaatst door Cel
  Shampoo helpt heel goed tegen de jeuk en wondjes op mijn hoofdhuid. Alleen word mijn haar er super vet van, iemand tips om dat te voorkomen maar wel de shampoo te blijven gebruiken?
 • Geplaatst door Janneke
  Wij hebben onze kinderen van 7, 5, 4 en 2 paardenmelk gegeven ivm kinkhoest. Normaal zeggen ze bij kinkhoest dat het maar zo een maand of 3 kan duren voor het over is. (6 weken op, 6 weken af)Onze kinderen waren er veel sneller beter van. Vooral die erge hoestbuien hebben niet lang geduurd.

  Verder hebben alle kinderen afgelopen vakantie krentebaard gehad. Ik gaf ze nog steeds paardenmelk, en ik denk toch echt dat het geholpen heeft de huid sneller te herstellen. Wat ik van veel andere mensen hoor is dat het zo lang duurde voor het beter ging. (Het heerste bij ons op school) Onze kinderen kregen al vrij snel weer een mooi roze huidje over de plekjes.

  1 van de kinderen heeft last van eczeem. Was vooral snachts nogal veel in de weer, al lange tijd geen eczeem meer te zien, en slaapt snachts heerlijk door. Ik ben ontzettend blij met de paardenmelk!
 • Geplaatst door Marleen
  Wij hebben onze kinderen, 6 mnd en 11 jaar, paardenmelkpoeder gegeven omdat ze kinkhoest hadden. Na de paar dagen werden de hoestbuien veel minder heftig. Toen was de paardenmelk op... het hoesten verergerde heel snel! Nieuwe paardenmelk besteld en na een paar dagen werd t weer minder. Lang leve de paardenmelk!
 • Geplaatst door Sahin
  Hallo
  Ik gebruik nu ongeveer 3 weken paardenmelk capsules en werkt goed al. Merk al goede verbetering van eczeem en huid jeukt niet meer zo erg door de lotion.
 • Geplaatst door Laura
  Al een paar jaar heb ik ernstige eczeem klachten over mijn hele lichaam.Ik heb al vele cremes geprobeerd en loop ook bij de dermatoloog.De creme van de dermatoloog werd uiteindelijk ook pijnlijk voor mijn huid en daarom gebruik ik dat zo min mogelijk.
  Ik gebruik nu al 3 maanden de paardenmelhk capsules en de creme en ben zeer tevreden over het resultaat de creme is heel fijn voor mijn huid en de capsules daar voel ik mij veel beter bij.
  groetjes Laura 13 jaar
 • Geplaatst door A.V.
  Ik heb ongeveer 9 weken lang de paardenmelkshampoo gebruikt ivm hoofdhuid klachten. Schilfers, psoriasisachtige plekken. Ik ben erg tevreden. De huid is rustig geworden. De shampoo was op en ik ging weer een andere shampoo gebruiken. Dat werkte dus niet. De klachten kwamen na 1,5 week weer terug.
  Dus toch weer aan de paardenmelkshampoo. Het is gewoon goed spul. Mijn hoofdhuid wordt er blij van!
 • Geplaatst door Betty
  Ik heb een aantal maanden kennis gemaakt met de producten van Sanvita en ik ben er heel tevreden over. Voor iemand met een gevoelige huid is de lotion, verzorgende crème, handcrème en shampoo weldadig in gebruik. Het voordeel van de crème en lotion s dat het snel in de huid trekt en verder dat het een kalmerende werking heeft op de jeuk die mijn huidklachten veroorzaken.
 • Geplaatst door R. Kruijs
  Veel last van astma. Pufjes en met regelmaat een kuur Prednison. Na 4 weken capsules wordt het al minder. Ik hoop dat het na 3 maanden nog beter gaat. Na jaren tobben is er toch iets wat helpt. Dank je wel.
 • Geplaatst door Job Schenk
  Bedankt voor uw bericht, mijn acne is al een groot gedeelte weg. Ik gebruik nu 2 maanden capsules en het gaat al stukken beter. Nog bedankt voor het lekkere zeepje! Groeten.
 • Geplaatst door GvE
  Ik was de ergste patient in de huisartsenpraktijk. Na 70 jaar heb ik geen last meer van de jeuk als gevolg van eczeem. Alles geprobeerd: teerzalf (vroeger), allerlei hormoonzalven, 3x een lichtkuur in het ziekenhuis. 5 krabpakken versleten. Na een kuur van 3 maanden paardenmelkcapsules is het eczeem hoegenaamd verdwenen. Iedereen kan ik dit natuurmiddel aanbevelen.
  Nunspeet, 31 januari 2018
 • Geplaatst door Jolanda Halle
  Na veel verschillende middelen heb ik paardenmelk geprobeerd. Het werkte bij mij na een maand, en na 3 maanden ben ik nu bijna van eczeem af. Ik las ook dat het voor hooikoorts werkt, dus ben er benieuwd naar het voorjaar.
 • Geplaatst door Smith
  Jaren heb ik last van erge obstipathie.
  Na gebruik van paardenmelkcapsules is het elke dag
  een feest.
  Ik kan weer naar de toilet.
  Nu nog afwachten of mijn astma weg gaat.
  Ook heb ik na veel jaren van stress
  weer kleur op mijn wangen.
  Zag er slecht uit.
  Maar nu weer bijna mijn oude ik.
  En veel fitter.
 • Geplaatst door Annette Joosten
  Ongeveer 6 weken slik ik elke dag 5 paardenmelk capsules omdat ik vaak veel last heb van hooikoorts, het lijkt te helpen. Één keer heb ik nog een paar dagen last gehad maar wel in mindere mate dan anders. Ik ga de capsules drie maanden slikken en hoop dat het dan ook na die tijd nog helpt.
 • Geplaatst door van der Brink
  Hallo,

  Ik heb over jullie gelezen in een krantenartikel, en toen heb ik bij jullie besteld. Ik had erge last van eczeem en paardenmelk werkt er goed bij. Ik merk nu na enkele weken veel verschil. Ik hoop dat ik er helemaal van af kom!
 • Geplaatst door G. van der Linden
  Van mijn kinderjaren af heb ik al veel last van astma, en in de zomer kwam daar hooikoorts bij. Al jaren heb ik veel geprobeerd om ervan af te komen en was inmiddels gewend aan de pufjes en pilletjes tegen hooikoorts. In de krant las ik over paardenmelk en zodoende gebruik ik het nu een aantal weken. Het helpt goed, ik heb veel meer lucht en heb ook veel minder last gehad van hooikoorts de warme dagen die zijn geweest. Ik hou het nog even vol, want ik wil er zoveel mogelijk vanaf zijn.

  De bezorging was heel snel nadat ik het besteld had en ik kreeg snel antwoord op de vragen die ik had gemaild van tevoren.
  Vriendelijk groet,
  Gerrieke van der Linden, Epe
 • Geplaatst door Dineke
  Ons jongste zoontje had snel last van eczeem. Zalfjes van de dokter hielpen niet. Paardenmelk lotion werkt perfect! Binnen een paar dagen helemaal weg! Super!!
 • Geplaatst door willemijn
  Hoi Allemaal,

  Ik zit aan de paardenmelk capsules en lotion. Ik vind het super fijn. Ik heb last van eczeem en hooikoorst. Ik haast geen eczeem meer (slik het nu 1.5 maand, dus geloof wel in de 3 maand dat het helemaal weg. Ik voel m ook een stuk fitter! Echt een aanrader! Ik heb zelf al heel veel middelen geprobeerd wat elke keer op een mislukking eindigde!

  Groetjes Willemijn
 • Geplaatst door Bas Rook
  Hoi,

  Gebruik nu ongeveer 2 maand paardemelk en het helpt goed tegen hooikoorts.
  Eerder vaak heel benauwd en vastzittend slijm, nu nergens geen last meer van.

  Heel erg blij met de paardemelk https://www.sanvita.nl/guestbook/#

  Groeten Bas
 • Geplaatst door ron
  Ik heb ongeveer 2 weken geleden capsules besteld, ik merk dat ik nu al bijna geen last meer heb van hooikoorts. Ongelofelijk omdat ik al jarenlang heb getobt. Dit is zeker aan te raden, vooral omdat het ook een natuurlijkmiddel is.
 • Geplaatst door Annette van Dam
  Al lange tijd heb ik astma en ook periodes eczeem. Na wat speurwerk op internet ben ik bij jullie terecht gekomen. Nu gebruik ik de capsules en de lotion ongeveer 1,5 maand en merk al heel duidelijk verschil. De lotion gebruik ik alleen als ik het nodig vindt.

  Ik ga nog even door en ben al heel blij met dit resultaat, veel meer lucht en voel me ook fitter.

  Groetjes Annette.
 • Geplaatst door Leontine
  Bedankt voor jullie advies! Het heeft bij mij goed geholpen, erg fijn!
 • Geplaatst door Laura
  Hi, ben echt super blij met jullie paardenmelk. Het werkt gewoon echt. Ik wis niet dat dat zo kon. Bedankt hoor!
 • Geplaatst door Van Harten
  Goedemiddag,
  Ik heb de capsules gebruikt op uw advies bij pfeiffer. Ik was altijd al snel moe, en dit kwam er ook nog bij. Na een week voelde ik al resultaat, en na 2 maanden was ik weer helemaal de oude, alleen nu ben ik veel minder snel moe. Bedankt, erg fijn.
 • Geplaatst door Mark
  Helpt goed tegen hooikoorts. Na heel veel jaren eindelijk er van af
  Paardenmiddel!
 • Geplaatst door Thirza
  Ik gebruik paardenmelk o.a. tegen hooikoorts en dat werkt ook uitstekend! Nog geen last gehad van allergieën.
 • Geplaatst door Gerda
  Na bijna 20 jaar tobben ben ik eindelijk van mijn eczeem af. Ik heb veel zalfjes, pilletjes en allerlei andere troep gebruikt. Eindelijk een middel gevonden wat natuurlijk is, en ook echt werkt! Ze hebben mij even moeten overtuigen, omdat ik best sceptisch was om weer iets uit te proberen. Ik raad echt iedereen dit product aan die last hebben van eczeem of allergieën!!! Dankjewel sanvita ?
 • Geplaatst door T
  Een vriendin van mij zei, je moet paardenmelk gaan gebruiken omdat ik last van uitslag, soort exzceem had.
  Ik heb het gekocht en ben gaan smeren en ik merkte al snel verbetering, en ben er nu zelfs helemaal vanaf.
  Als ik nu uitslag of een wondje heb, smeer ik er meteen paardenmelk op.
  Het werkt prima
 • Geplaatst door Rianne
  Ik heb vaak uitslag als ik uit de douche kom. Maar toen hoorde ik dat dit tegen allergie is. Ben het maar gaan proberen maar sinds dat ik paardenmelk gebruik gaat het steeds beter en is het nu bijna over.
  Fijn dat dit bestaat
 • Geplaatst door A.
  Na lang op zoek te zijn naar een geschikte handcreme, (omdat ik niet overal tegen kan) eindelijk een gevonden die goed werkt voor schrale handen en het trekt ook nog eens snel in. Aanrader dus!
 • Geplaatst door Ria
  Heb al jaren pufjes gebruikt ben begonnen met paardemelk na drie maanden dat ik het gebruikt heb ben ik gestopt met de pufjes en hebt nog niet benauwd gehad ben er heel blij mee heb al jaren last van astma dus ik blijf het lekker gebruiken.

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.

Ervaringen

 • 23-08-2019 - Ik gebruik de capsules en bodylotion reeds sinds enkele weken....  lees meer
 • 11-07-2019 - Bizarre ervaring met paardenmelk. men moeder en ik hebben jarenlang...  lees meer
 • 08-12-2018 - Gebruik paardenmelk nu ruim een maand. Eerste twee weken waren...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2021 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel