Paardenmelk kuur; hoe werkt het?

Artikel 7 van 18

Een paardenmelk kuur neemt u in bij huidklachten, darmklachten, longklachten of hart- en vaatziekten. In Nederland is paardenmelk niet wetenschappelijk bewezen. In Duitsland, Italië, Mexico, Rusland en China wordt een paardenmelk kuur wel als geneesmiddel gezien.

Hier vindt u een overzicht waar u een paardenmelk kuur bij kan gebruiken.

Hoe gebruikt u een paardenmelk kuur

De paardenmelk kuur kunt u op verschillende manieren innemen. Paardenmelk bestaat in de vorm van capsules, poeder en verse melk. De meest gebruikte vorm zijn de paardenmelk capsules. Het is makkelijk in te nemen en makkelijk mee te nemen.

paardenmelk kuur capsules

De paardenmelk poeder wordt vaak gebruikt door kinderen die nog geen capsules kunnen innemen. De poeder kan ook bij zuigelingen gebruikt worden, bijvoorbeeld bij baby’s met koemelkallergie.

Paardenmelk kuur poeder

Verse melk wordt bijna niet gedronken, meeste mensen durven de smaak niet te proeven en het is maar een á twee dagen houdbaar. Daarom moet verse paardenmelk in de diepvries bewaard worden. De poeder en capsules mogen op kamertemperatuur bewaard worden, als deze geopend zijn moet het in de koelkast bewaard worden.

Dosering paardenmelk

Een paardenmelk kuur duurt meestal 3 maanden. Bij de meeste aandoeningen is dat voldoende. Als u een paardenmelk kuur gaat starten kunt u de kuur het beste rustig opbouwen zodat uw darmen aan dit natuurproduct kunnen wennen. Paardenmelk werkt vanuit de darmen, dus kan het daardoor zijn dat de eerste dagen de darmen afvalstoffen verwijderen die er al lang zitten. Dit komt door de veelheid aan vitamine en mineralen in paardenmelk. De paardenmelk kuur zorgt ervoor dat de darmen goed gaan werken, zodat u geen of minder last hebt van uw aandoeningen.

Hier een schema hoe u de paardenmelk kuur opbouwt:

(Jong-) volwassenen:                                                                 

Dag 1: 1 capsule              
Dag 2: 2 capsules
Dag 3: 3 capsules
Dag 4: 4 capsules
Dag 5: 5 capsules

Na 3 maanden 5 capsules per dag te hebben ingenomen bouwt u het gebruik weer af met 1 capsules per week minder. Bij een paardenmelk kuur is het belangrijk dat u iedere dag op een vast moment de paardenmelk inneemt. Zo komt het in  uw stofwisseling en spijsvertering altijd op een vast moment en gaat uw lichaam wennen aan de werking en aanvoer van gezonde stoffen.

Baby en kind: 0-8 jaar

Dag 1: 0,5 theelepel      
Dag 2: 0,5 theelepel
Dag 3: 1 theelepel
Dag 4: 1 theelepel
Dag 5: 1,5 theelepel
Dag 6: 1,5 theelepel
Dag 7: 2 theelepels

Volwassenen die geen capsules kunnen slikken bouwen deze dosering in 5 dagen op naar 3 hele theelepels per dag. Bij een paardenmelk kuur is het belangrijk dat u iedere dag op een vast moment de paardenmelk inneemt. Zo komt het in uw stofwisseling en spijsvertering altijd op een vast moment en gaat uw lichaam wennen aan de werking en aanvoer van gezonde stoffen.

Paardenmelk kuur afbouwen

Als u de paardenmelk kuur 3 maanden hebt ingenomen, kunt u de paardenmelk kuur het beste rustig afbouwen. De dosering kunt u dan het beste geleidelijk afbouwen en ervaren wat de reactie van het lichaam is. Als u merkt dat u geen last meer hebt van uw aandoening, kunt u stoppen met het innemen van paardenmelk. Als u merkt dat na het stoppen van de paardenmelk kuur de klachten toch weer opspelen, kunt u ervoor kiezen om nog een lage dosis paardenmelk te blijven innemen. De paardenmelk kuur werkt bij ieder persoon verschillend.

Paardenmelk kuur bestellen

Bestelt u paardenmelk kuur of paardenmelk pillen makkelijk online. Betalen kan veilig met I-deal, PayPal, creditcard, Bancontact of Belfius. Bij een bestelling boven de € 60,- zijn de verzendkosten gratis. Een paardenmelk kuur kunt u aanschaffen in losse paardenmelk doosjes, maar ook in pakketten. Voor een goed resultaat raden wij een voordeelpakket aan wat ook nog goedkoper is. Bestellingen op werkdagen voor 22:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Zo heeft u de kuur snel in huis.

Heeft u vragen over uw bestelling of paardenmelk kuur?

Neem gerust contact met ons op. Er kan gebeld worden naar 06-23379907 of stuur gerust een berichtje via WhatsApp. Doorgaans beantwoorden wij berichten via WhatsApp en e-mail binnen een paar uur.  

Bestel hier met korting:

Klik hier: Paardenmelk kuur capsules voor 3 maanden

Paardenmelk capsules kuur

Klik hier: Paardenmelk kuur poeder voor 1 maand

Paardenmelk poeder kuur

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel