Paardenmelk poeder 100gr

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
19,90 (inclusief 9% btw)

Wanneer paardenmelkpoeder gebruiken?

U kunt paardenmelkpoeder gebruiken om uw lichaam in- en uitwendig te verzorgen. Los van een lactose intolerantie kan paardenmelkpoeder (zonder toevoeging of bewerking) gebruikt worden zonder bijwerkingen. Paardenmelk kunt u gebruiken bij longklachten, darmklachten, huidklachten en vermoeidheid. Dankzij de samenstelling die bestaat uit meer dan 40 mineralen en vitamines wordt uw lichaam gezuiverd en het immuunsysteem versterkt. Daarnaast herstelt de huid sneller en wordt het herstellend vermogen van de huid beter. 

Paardenmelk helpt bij het verzachten of draaglijk maken van verschillende aandoeningen zoals huidaandoeningen (eczeem, psoriasis), longklachten zoals astma en hooikoorts, stofwisselingsproblemen, maag-, darm- en leverproblemen, een verhoogd cholesterol en allergieën. Verder heeft paardenmelk een goede uitwerking bij een te hoge bloeddruk, tekort aan vitaminen, (langdurige) vermoeidheid en een lage weerstand. Hier vindt u het complete overzicht waar paardenmelk bij helpt.

Van verse paardenmelk naar poeder

Verse paardenmelk mag niet gepasteuriseerd worden en is zeer beperkt houdbaar.  Onze paardenmelk word verwarmt tot de juiste temperatuur van zo'n 35 graden waardoor we het over kunnen brengen naar poeder middels een sproei droog systeem. Dit zorgt ervoor dat alle slechte bacteriën verwijdert worden en de juiste bacteriën blijven functioneren. Als paardenmelk te heet wordt neemt de werking direct af. 

Deze manier van sproeidrogen, wordt alleen gedaan bij melkverwerkingsfabrieken die de nodige kennis en certificaten voor deze techniek bezitten. Om deze certificaten te ontvangen en te behouden moet men handelen volgens de richtlijn van het NVWA & COKZ. De paardenmelkpoeder wordt hierdoor drie keer gecheckt voordat het bij u wordt geleverd. De poeder wordt vacuüm verpakt en geseald. 

Hoe paardenmelkpoeder gebruiken? 

Zolang u de paardenmelk poeder niet verhit, kunt u het op verschillende manieren innemen. Het fijnste is de paardenmelkpoeder mengen door een toetje of aanmaken met lauw water. U kunt paardenmelkpoeder ook mengen door de yoghurt, vla etc. Paardenmelkpoeder kunt u ook droog innemen en daarna wegspoelen met water.

Schema paardenmelkpoeder voor alle leeftijden:

Baby van 4 weken tot  12 maanden: opbouwen tot 1 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 1,5 á 2 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 2 á 3 theelepeltjes per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 3 theelepeltjes per dag.

De minimale inname van paardenmelk adviseren wij op drie maanden. Na enkele weken kunt u al resutaat zien, wat niet vaststeld dat de aandoening verdwenen is. Maak de kuur volledig af en kijk dan of het gewenst is de dosering af te bouwen naar 0. Het is belangrijk dat u uw lichaam de tijd gunt de paardenmelk goed op te nemen en na de drie maanden weer langzaam af te bouwen. Paardenmelkpoeder mag op één vast moment van de dag worden ingenomen en behoeft niet verdeelt te worden over de dag. Het moment mag naar uw voorkeur gekozen worden. Wanneer u uw resultaat bereikt heeft, is het mogelijk dat inwendig de aandoening nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan, en na een maand rustig af te bouwen tot dat u merkt dat het weg blijft. Lees hier meer over een voordeelpakket paardenmelk poeder.

Verzenden en bezorgen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2021 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel