Zo komt u definitief van uw eczeem af!

Artikel 9 van 18

Definitief van eczeem afkomen?

In dit artikel ontdekt u hoe u definitief van uw eczeem af komt.

Waar komt eczeem vandaan?

Eczeem is een ontstekingsziekte die zich uit via de huid. Aan uw huid kan u zien of u eczeem hebt. De meest voorkomende klachten zijn rode vlekken en een schilferige huid. Uw huid wordt bij eczeem dunner en gevoeliger voor bijvoorbeeld een warm bad of een warme douche en bepaalde producten waar bijvoorbeeld parfums in zitten. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn de meeste soorten eczeem niet besmettelijk en niet overdraagbaar. Wel zijn sommige soorten eczeem erfelijk.

In dit overzicht vindt u de top 6 meest voorkomende vormen van eczeem:

Overzicht eczeem soorten

Wel/niet erfelijk

Waar zit het? 

Constitutioneel eczeem of atopisch eczeem

Aangeboren

Voornamelijk elleboog plooien en knieholtes

 

Allergisch contacteczeem (bijv. nikkelallergie)

Niet erfelijk

irritatie/allergie

 

Ortho-ergisch contacteczeem

Niet erfelijk

Hele lichaam, voornamelijk door water en zeep

Craquelé-eczeem of asteatotisch eczeem

Niet erfelijk

Droge, schilferige huid door te weinig vocht of vasthoudend vermogen van de hoornlaag (bovenste laag van de huid).

Hypostatisch eczeem

Niet erfelijk

Meestal aan de onderbenen als gevolg van te veel Oedeem

Seborroïsch eczeem

Niet erfelijk

Schilferige hoofdhuid en gezicht

Om definitief van eczeem af te komen stellen wij u voor aan één natuurproduct, het wonder voor eczeem. Eerst wat over voeding:

Als u dit niet meer eet heeft u minder last van eczeem

Wat moet u niet en juist wel eten als u eczeem hebt? Er zijn veel soorten eczeem waarbij u specifieke voeding bij eczeem beter kan laten staan. Sommige mensen laten door een diëtist hun voeding aanpassen bij eczeem klachten. Door het aanpassen van eten en eetgewoontes kunt u de reactie van eczeem verminderen. Hier een overzicht van wat u het beste kan vermijden als u last hebt van eczeem:

  • Zuivel

In de meeste soorten zuivel zitten hormonen. Doordat dit in uw bloed terecht komt, is dit een voedingsbron voor uw eczeem.

  • Kunstmatige toevoegingen

Veel kunstmatige toevoegingen in pakjes kruiden en verpakt eten zijn E-nummers. Vermijd deze E-nummers als u eczeem hebt: E104, E107, E120 (kleurstoffen), E410 (Johannes Broodpitmeel), E412 en E600.

  • Toxische stoffen

(Huid)cellen hebben vier belangrijke dingen nodig voor een gezond leven: zuurstof, water en voedingstoffen en de gelegenheid tot het afvoeren van afvalstoffen. Toxische stoffen zijn een van de schadelijkste stoffen voor huidcellen. De meeste giftige (toxische) stoffen komen via onze voeding binnen, zoals: restanten van bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, kunstmestgebruik bij de kweek of in blik verpakt voedsel. Het EKO-keurmerk en vers of gedroogd voedsel bevat normaal gesproken geen toxische stoffen.

  • Varkensvlees

Veel mensen krijgen meer last van eczeem als ze varkensvlees eten. Varkensvlees wordt veel gemeden door mensen die last hebben van eczeem, astma, psoriasis en bijvoorbeeld acne. Dit komt door het trage verteringsproces wat laat zien dat onze darmen dat niet aan kunnen. Hierdoor gaat het vlees in de darmen ‘rotten’ en heeft het negatieve gevolgen voor de darmflora.   

  • Eieren

Eieren eten bij eczeem kan op zichzelf geen kwaad. Een ei-allergie kan wel leiden tot extra last van eczeem. Het histamine-niveau in het lichaam wordt dan veroorzaakt door het ei-allergie. 

  • Tarwe

Een tarwe- of gluten allergie bij eczeem kan een heftige reactie van het eczeem veroorzaken. Hierdoor wordt er een gen in het lichaam extra gestimuleerd te irriteren aan de huid.

  • Pinda’s en soja

Dit geldt ook voor het pinda-allergie. In combinatie met eczeem wordt de reactie van het eczeem heftiger.

Ook dit moet u vermijden als u last hebt van eczeem:

  • Roken

Roken zorgt voor een snellere veroudering van de huid en is niet bevorderlijk voor de genezing van eczeem.

  • Stress

Stress zorgt voor een verandering in uw lichaam wat averechts werkt bij eczeem. Veel mensen ervaren direct de klachten van eczeem bij stress in hun omgeving.

  • Zonnebank

Door de straling van een zonnebank op de huid werkt een zonnebank de genezing van eczeem tegen.

  • Shampoo met parfum

Shampoo met parfum of losse parfum opdoen is niet bevorderlijk voor de huid. De meeste parfums bevatten zware metalen en andere toxische stoffen die erg slecht zijn voor de huid. Bij eczeem is de huid daar extra gevoelig voor.

Liever helemaal geen eczeem meer? Eén natuurwonder!

Eén natuurproduct kan ervoor zorgen dat u geen last meer hebt van eczeem. Met een milde lotion en een werking van binnenuit zorgt het voor een complete gezonde huid en perfecte darmflora. Wat dat natuurproduct is? Paardenmelk. Paardenmelk kent van nature een bijzondere samenstelling. Het is rijk aan vitaminen en mineralen (meer dan 40) en zorgt voor een gezond lichaam. Voor tal van aandoeningen is paardenmelk in te zetten. Sanvita.nl geeft u een goed advies bij het gebruik van paardenmelk, zodat u snel minder of geen last meer heeft van eczeem.

Lees hier onze blog over een natuurlijk middel tegen eczeem op sanvita.nl.

Gebruik van paardenmelk

Paardenmelk moet u drie maanden innemen. Met enkele dagen of weken is er al resultaat zichtbaar, maar voor een volledige werking is de aanbevolen tijd drie maanden. Het beste kunt u paardenmelk capsules innemen. Vijf capsules op een door u gekozen vast moment van de dag zorgen voor een goede werking bij eczeem. In combinatie met de verzorgende paardenmelk huidlotion kunt u ondertussen genieten van een rustige huid.

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

Ervaringen met paardenmelk capsules

Hier enkele ervaringen vanuit ons gastenboek:

Geplaatst door Willemijn:

Hoi Allemaal, ··Ik zit aan de paardenmelk capsules en lotion. Ik vind het super fijn. Ik heb last van eczeem en hooikoorts. Ik haast geen eczeem meer (slik het nu 1.5 maand, dus geloof wel in de 3 maand dat het helemaal weg. Ik voel m ook een stuk fitter! Echt een aanrader! Ik heb zelf al heel veel middelen geprobeerd wat elke keer op een mislukking eindigde!

Groetjes Willemijn


Geplaatst door Gerda:

Na bijna 20 jaar tobben ben ik eindelijk van mijn eczeem af. Ik heb veel zalfjes, pilletjes en allerlei andere troep gebruikt. Eindelijk een middel gevonden wat natuurlijk is, en ook echt werkt! Ze hebben mij even moeten overtuigen, omdat ik best sceptisch was om weer iets uit te proberen. Ik raad echt iedereen dit product aan die last hebben van eczeem of allergieën!!!

Dankjewel sanvita! Gerda.

 

Hoe kom je van eczeem af?

 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel