Zo heeft u geen pufjes meer nodig: Paardenmelk bij astma.

Artikel 15 van 18

Waar komt astma vandaan?

De oorzaak van astma is in de wetenschap nog niet duidelijk. Ook is het niet helder waar astma precies vandaan komt. Door veel verschillende instanties worden er onderzoeken gedaan naar de oorzaak van astma. Uit onderzoeken is gebleken dat astma in de meest gevallen een erfelijke oorsprong lijkt te hebben. U ziet het vaak terugkomen in families. Kinderen hebben dan ook zo’n 25% meer kans op astma als een van de ouders ook last heeft van astma. Heeft u last van allergieën, dan heeft u ook meer kans op astma.

Astma of allergieën hoeven niet per se aangeboren te zijn. U kunt astma of allergieën ook in de loop van de jaren ontwikkelen. Als een kind veel in aanraking komt met huisdieren en gevoelig is voor stoffen dan zou dat een allergische reactie kunnen veroorzaken. Een allergie of astma kan zich langzaam ontwikkelen. Zo kunt u er op latere leeftijd alsnog last van krijgen.

Symptomen van astma 

Astma is een aandoening die niet zomaar te stoppen is. Bij astma hebt u erg last van uw longen, die zijn dan gevoelig en geprikkeld. Eigenlijk zijn uw longen chronisch een klein beetje ontstoken. Met een astma-aanval worden uw ademhalingswegen nauwer waardoor u moeilijker kan ademhalen. De vernauwing kan door verschillende stoffen ontstaan die in uw longen komen, bijvoorbeeld door huisstofmijt, stuifmeel, kleine haren etc. Al deze stoffen kunnen astma veroorzaken. Als u last hebt van astma is uw ademhaling vaak piepend en hijgend. Het woord astma betekent in het Grieks ‘gehijg’ of ‘gepiep’. Zo’n 500.000 mensen in Nederland hebben hier last van.

Beroepsastma

Het woord zegt het al, bij een paar beroepen verhoogt het uitoefenen ervan het risico op astma. Dit wordt beroepsastma genoemd. In deze branches heeft u het meeste kans op beroepsastma:

  • De gezondheidszorg waar men veel bezig is bij patiënten en steeds wisselende temperaturen meekrijgen.
  • De bakkerij-industrie, hier wordt gewerkt met tarwemeel en alfa-amylase. Het langdurig werken in deze stoffen zorgt voor een vernauwing van uw luchtwegen.
  • De plasticindustrie met veel vrijkomende schadelijke fijne stofdeeltjes.

Voedingstips bij astma

Door uw voedingspatroon aan te passen hebt u kans op een verlichting van de klachten bij astma. Zoals vele aandoeningen kent ook astma invloeden door voedingsstoffen. Hier vindt u een overzicht van de beste tips voor voeding bij astma.

  • Groene, verse groenten
  • Bonen
  • Noten

In bovenstaande voeding zit magnesium die u helpt bij een goede ademhaling.

  • Vitamine B6
  • Vitamine B12
  • Vitamine C

Speciaal deze vitamines hebben een ontstekingsremmende werking.

  • Kurkuma
  • Citroen

Welke voedingsmiddelen vermijden bij astma?

  • Gefrituurd eten
  • Bewerkte voedingsmiddelen
  • Sauzen
  • Alcohol
  • Suiker

Definitief van astma afkomen? Natuurproduct tegen astma!

Om definitief van astma af te komen heeft Sanvita een natuurproduct tegen astma als oplossing. Met één natuurproduct zorgen we er in drie maanden voor dat u geen pufjes meer nodig hebt en meer een betere ademhaling krijgt. Ook zorgt dit natuurproduct tegen astma ervoor dat u uw fitter voelt en minder snel moe wordt. Niet met veel oefeningen, extra inspanning of een sportprogramma. Ook niet om uw eetgewoontes aan te passen (al is een gezonde levensstijl erg belangrijk) maar met vijf paardenmelkcapsules per dag (in een keer).

Werking van paardenmelk bij astma

Paardenmelk bij astma zorgt voor een helende werking in de longen, helpt mensen van astma af te komen en is eenvoudig in te nemen. Al honderden jaren wordt paardenmelk gebruikt bij primitieve volkeren als preventief gezondheidsmiddel. Paardenmelk bij astma heeft al veel positieve ervaringen opgeleverd.


Hier enkele positieve ervaringen van gebruikers van paardenmelk bij astma:

Geplaatst door Annette van Dam:

Al lange tijd heb ik astma en ook periodes eczeem. Na wat speurwerk op internet ben ik bij jullie terecht gekomen. Nu gebruik ik de capsules en de lotion ongeveer 1,5 maand en merk al heel duidelijk verschil. De lotion gebruik ik alleen als ik het nodig vind.

Ik ga nog even door en ben al heel blij met dit resultaat, veel meer lucht en voel me ook fitter.

Groetjes Annette.


Geplaatst door Van Harten:

Goedemiddag, Ik heb de capsules gebruikt op uw advies bij pfeiffer. Ik was altijd al snel moe, en dit kwam er ook nog bij. Na een week voelde ik al resultaat, en na 2 maanden was ik weer helemaal de oude, alleen nu ben ik veel minder snel moe. Bedankt, erg fijn.


Geplaatst door Ria:

Heb al jaren pufjes gebruikt ben begonnen met paardenmelk na drie maanden dat ik het gebruikt heb ben ik gestopt met de pufjes en hebt nog niet benauwd gehad ben er heel blij mee heb al jaren last van astma dus ik blijf het lekker gebruiken.


Paardenmelk capsules kopen?

Sanvita helpt mensen van astma af te komen met paardenmelk. Een 100% natuurzuiver product en een succesvolle definitieve werking.

Bestel hier uw paardenmelk capsules. Neem er vijf per dag op een vast moment van de dag in. Na drie maanden kunt u de pufjes bij de apotheek laten.

Bestellen en ontvangen

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestelt u op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaalt u géén verzendkosten.

Vragen over paardenmelk capsules? Neem hier contact op. 

 

Artikelen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 Sanvita Healthy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel